Včeri sem gledala predstavo, smeha polna skleda Sploh Bizovičar pa Zrnec sta me nasmejala. Sem pa mislila, da bodo ful več šinfal čez ženske, pa niti niso kj dost Pa ena mamca se mi je ful smilila k jo je un zuni zaslišal glede njenih posteljnih navad. Super predstava.
Januarja pa še 5žensk.com
Vidm, da sem pozna...še mogoče katera ve kaj bi kdaj kej blo???
Mi gremo 20.12. gledat od Dese blazno resno slavni
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Na predstavi ko sem bla jst, je pač Rado zasliševal eno gospo in je bla tko korajžna da glava peče. Da je sexala v gozdu, na avionu, pa še kje, da je skoooraj mela lezbično izkušnjo, pa ji je malo žal, ful je prbijala tastara. Najboljši mi je bil Zrnec z raznimi načini ko moškemu pride.
Šla gledat 5.moških.com in sm misla, da bom umrla od smeha In se tud prepričala, da je Zrnec še zmer najhujši komik, in Bizovičar še zmer najhujši dedc
Pri 5moških.com je res smeha polno, tipi super razlagajo tiste svoje zgodbe/finte Posrečena je bla tista Ladova osmrtnica, pa tud vse drugo res smešno.
Ni glih to neka najvišja umetnost, sam za sprostitev je super.
hej, a je kera že pršla do kart? zdej se je mal umiril v mengšu...
jz sm bla učeri in sm skor crknla od smeha! 100x bolš kot 5žensk.com!!! res, vredno ogleda! povejte mnenja! men sta bla najbol lado, pa seba! drgač so pa itak vsi carji
bla sm na 5moskih.com, so mi kul, sam zenske so menda ful boljse... sicer mi je biv najbl usec Jurij Zrnec, Lado bizovicar je biv pa k ena bejbika v eni beli srajcki, pa zadi en gumbk
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.