fatima napisal/-a:mamo tut Žabjak (po domače seveda) in noben ne dela pizdarije...ne kradejo vsi, po moje da krade več drugih novomeščanov, kot pa okoliški romi.
Ne ne, sploh ne, sm mojmu fotru so v četrtek iz parkiranga tovornjaka na želežniški postaji v nm-ju ukradel 2 mobitela izpred njegovih oči, in se odpelal z neregistriranem vozilom. In kaj? k je fotr vidu kaj se dogaja, si tut registrske ni mogu zapisat kdu je kradel. Pa tut če bi si jo zapisal, bi bla ziher ukradena, ker so tut njemu pa prejšn petek iz tovornjaka ukradel oboje tablice in šli na lov, pol k je pa v pondelk(k je dumu pršu) pogruntal da ni tablic, je klical na policijo, so mu pa povedal, da je bla tablca zapisana, k so eni kradli z avtomobilom s to tablico. Se pravi, kdo je tuki na dolenjskem priden, in ne krade?
fatima napisal/-a:edino kar me moti da ko se tam poljem z avtom da vsake tolko naletim na pse na cesti, pa še kak otrok zravn ampak itak vem da morm bolj počas tam...in kokr sem seznanjena (lahko da se motim) tam romi nobengas ne motijo tut če je vse na črno, neki so se kregal glede tega kam jih v vrtec in šolo poslat, sm to je pa že druga tema
No, mene tile cucki na cesti in otroci zelo motjo. pa še to, da nikol ne veš, kdo bo od kje kdaj pripeljal-iz kerga dvorišča. Pa če te poč, pa veš kje si! In nevem kako si ti seznanjena s tem, da nobenga ne motjo romi oz. cigani v Žabjeku. A te smem spomnt na protestov krajanov Bučne vasi? Pa da ti še jst povem, da me je kr mal strah peljat se domov mim njih? K sm čakam, kaj se mi bo naredlo!!