uršy napisal/-a:Lastovica plizzzzzzzz
any_any napisal/-a:Klemnov blog kjer vse lepo obrazlozi.
Od kje ideja, da sem po izpadu na črno sredo tožil POPtv?
Zanima me od kje te govorice, če mi lahko kdo odgovori? Jasno je, da nisem kogarkoli po tistem mojem prvem izpadu tožil. Imamo pogodbe in v njih so pravila, ki se jih je potrebno držati. Verjamem, da so bile vsi dogodki in spremembe v letošnjem baru v skladu s pravili, zato sem tudi brez problema sprejel tisti moj izpad. Jasno mi ni bilo vseeno, a sem se hitro sprijaznil, da je pač bila to igra. O kakršnikoli tožbi seveda ni govora, niti nisem na to nikdar pomislil. Sploh pa POPtv mi je v osnovi sploh dal možnost, da v baru sodelujem in nemoralno bi bilo tistega, ki te je izbral zatem pljuvati in mu soliti pamet s kakršnimikoli tožbami. Vsi smo vedeli v kaj gremo!
[/i]
Spet en dokaz, da skoz sam ene buče vališ

Daj Ursy ne bodi naivna. Itak, da jih je tozo in se zato vrno nazaj v oddajo, ker on je rekel, da je sele dva tedna po svojem odhodu zvedel, da se eden izmed barovcev vrne v Bar, v resnici je pa on to vedel ze ves cas odkar je sel iz Bara. Ne vem kaj ti ni jasno. Itak je pa tud ze zmagovalec vnaprej dolocen, ampak bos spet rekla, da prbijam.
Ampak meni je itak vseeno. Vi lahko se naprej mislite, da gledalci odlocajo o tem kdo gre in kdo pride. My ass. Barovci pac igrajo po njihovih pravilih in to je ves point tega resnicnostnega sova.
Sem pa ze v staro temo od Bara napisala, kaj je govoril Emil, ko sem ga prejsnji teden srecala v Sokolu in so bile kamere ugasnjene- ampak se kar cudezno tistih strani v temi ne da vec brat.