Valda, da se mora malo strogega delat, ceprav se je tud ful hecal.. Vrjamem pa da je tezko nardit izpit pa ne zarad njega, ampak zarad obseznosti snovi. Ce sta si kaj pogledali one teme ko nam je dal tist list.. 
Valda, da se mora malo strogega delat, ceprav se je tud ful hecal.. Vrjamem pa da je tezko nardit izpit pa ne zarad njega, ampak zarad obseznosti snovi. Ce sta si kaj pogledali one teme ko nam je dal tist list.. 
_Petra_ napisal/-a:Unuk? Prestrasil? Men pa se ni zdelo tak. Jaz sem slisala, da on na zacetku ful strasi, da je strog pa kak jih ful malo nardi pa tak, da v resnici pa je cisto "navaden" prijazen clovecekValda, da se mora malo strogega delat, ceprav se je tud ful hecal.. Vrjamem pa da je tezko nardit izpit pa ne zarad njega, ampak zarad obseznosti snovi. Ce sta si kaj pogledali one teme ko nam je dal tist list..

Manjkalo mi je enih dodatnih 15, 20 minut! allessya napisal/-a:Ok, včeraj sem pisala prvi izpit. Metodologijo! Vse, kar lahko rečem ---->:eek:Manjkalo mi je enih dodatnih 15, 20 minut!
Na izpit sem šla z odličnim občutkom, pol pa sem kar reševala vse povprek, ker me je panika pograbila, ko sem videla koliko časa gre za eno nalogo.
Saj v bistvu ne gre za težek izpit, večji bavbav je čas, ki ga imaš na razpolago.
So pa drugač kr slabe ocene ... Kaj ti si prvi letnik?allessya napisal/-a:buffy-ann napisal/-a:Kaj ti si prvi letnik?
Ja. To mi je bil prvi izpit na tej fakulteti.
Da rabiš 10 minut, da sploh ugotoviš kaj hoče povedati in na kaj moraš v bistvu odgovoriti.

allessya napisal/-a:Ok, včeraj sem pisala prvi izpit. Metodologijo! Vse, kar lahko rečem ---->:eek:Manjkalo mi je enih dodatnih 15, 20 minut!
Na izpit sem šla z odličnim občutkom, pol pa sem kar reševala vse povprek, ker me je panika pograbila, ko sem videla koliko časa gre za eno nalogo.
Saj v bistvu ne gre za težek izpit, večji bavbav je čas, ki ga imaš na razpolago.