somebody napisal/-a:jst sm tud klona gledala pa tko vsake tolk cajta še kšno drugo brazilsko, sam portugalščine se pa čist nč nism naučila; glede na to kolk španščine razumem zrd telenovel
ja sam ne morš primerjat španščine pa portugalščine.prvič ker smo vidl sam 4 brazilske do zdej spansko govorečih pa čez 50 in drugič ker je velka razlika med jezikoma.spanščina je ful lahka,lazi gre v uho,portugalščina je pa bl zapletena-tud sama izgovorjava.jst sm se pa precej naučila
mislna sm d bodo vsaj tist z njeno mamo mal bl nategval pa d ji ne bo tolk kmal odpustila; pa tist d je pol kr rodrigo n konc z virginijo pa d iselo kr tko spustijo je mal preveč pocukran
ja sj je zmer vse tko gnilo pocukran na konc, pa v telenovelah anjdl nategujejo, konc je pa poj v enmu delu in takrat je poroka glavnih junakov, pa še ene par drugih, kdo ubije tahudobne, vsi se pobotajo, zaročijo,... Res pohtijo na konc zmeri
densy napisal/-a:ja sj je zmer vse tko gnilo pocukran na konc, pa v telenovelah anjdl nategujejo, konc je pa poj v enmu delu in takrat je poroka glavnih junakov, pa še ene par drugih, kdo ubije tahudobne, vsi se pobotajo, zaročijo,... Res pohtijo na konc zmeri
sam to je tudi res sam meni je bilo najbolj zanimivo, ko mi je pravla sošolka, da je bila enkrat ena nadaljevanka in so bralci izbirali kako naj se konča, s katerim naj bo glavna igralka in potem se je tako končala kot so hoteli bralci, pol pa je pokazalo še kao dva možna konca - kako bi blo, če bi se poročila s prijateljem, al z enim starejšim
Ja ene 3km stran od mene žvi, pa sm zvedla od komad folka k tm v bližini žvijo.. da jo je tok napsihiral kva bo z esmeraldo, da je kr za mašo dala..
Sj naša mama tut najbl not pade k to gleda... se kr najbl pizdi na une ženske, k so hudobne: enkat lih uletim k nej k je gledala, on pa se kr klega na tv, kok je ena prasica, pa da nj jo ta tip raj pusti
Jemina men so tud pesmi iz telenovel ful ušeč . Drugač pa jz učasih gledam tisto telenovelo Mundo de fieras, ker se mi zdi ful drugačna od ostalih in tud zgodba mi je ful ušeč .