* There was this couple that had been married for 20 years. Every time they made love the husband always insisted on shutting off the lights. Well, after 20 years the wife felt this was ridiculous. She figured she would break him out of this crazy habit. So one night, while they were in the middle of a wild, screaming, romantic session, she turned on the lights. She looked down and saw her husband was holding battery-operated pleasure device... a vibrator! Soft, wonderful and larger than a "real one."
She went completely ballistic. "You impotent bum," she screamed at him, "how could you be lying to me all of these years? You better explain yourself!"
The husband looks her straight in the eyes and says calmly: "I'll explain the toy... you explain the kids."
* Mujo i Mobitel
Vratio se Mujo iz Njemacke i donio mobitel. Pita ga Fata sto mu je to? Kaze on: "Nemas ti pojma, to tamo svi furaju. Nego nalij ti meni tople vode u kadu, da se okupam."Legne on u kadu i uze mobitel pa nazove Fatu: "Halo! Dodji, operi mi ledja."."Ma ne mogu sad, dosao mi onaj konj iz Njemacke..."
* Kraševec, Ljubljančan in Štajerc na skupnem sprehodu slučajno
brcnejo v neko svetilko in iz nje se prikaže duh: Hvala, ker ste me osvobodili! Za nagrado bom vsakemu izpolnil eno željo.
Kraševec: Jaz sem iz kmečke družine in dobro vem, kako težko je biti kmet, še posebej na Krasu. Naredi, da bo Kras vedno rodoviten.
Duh: Urejeno!
Ljubljančan: Mi u Lublan mamo poun kufr usega folka, k se
prseljuje k nam. Nared okol Lublane en tak zid, de noben nau mogu not ne vn!
Duh: Urejeno
Štajerec: Euj, kaki je te toti zid?
Duh: Visok je približno 100m, 5m debel, iz armiranega betona,
gladke stene...
Štajerec: Dobro, dobro... Daj, napolni ga zaj z vodo!
* Ženski prijatelj:
Žene ni bilo doma celo noč. Možu je drugi dan povedala, da je
prespala pri prijateljici.
Mož vzame telefon in pokliče njenih deset najboljših prijateljic.
Nobena tega ne potrdi!
Moški prijatelj:
Moža celo noč ni bilo doma in zjutraj pove ženi, da je
prespal pri prijatelju.
Žena vzame telefon in pokliče njegovih deset najboljših
prijateljev.
Pet jih je potrdilo, da je mož spal pri njih, ostalih pet pa
jih je trdilo, da je še vedno tam.