sem probala, men je čist ql. v bisvtu....kr dost paše. nekak kt neprijeten občutek v prijetnem. pa še fukiš mi deluje vse skp n wem....sm za občasno prakticiranje, why not....
Se strinjam da more bit taprava oseba k ve kako se zadeve lotit. Men prov paše, potem me sicr mal boli ampak nasledn dan sm že čist ok, tko da nimam trenutno nobenih slabih izkušn
Včeraj je bilo meni in jemu prvič analno-... js sm bla tok potrebna k še nikol prej. najprej sva v vagino, potem pa sem skočila na njega in ga je naštimal za v rito in sem se gor usedla pa me je full zabolel pa sm šla dol pa se na hrbet ulegla, pa sm rekla nj gre on na mene pa še enkt in 2. je blo čist navadn... uživala sva. res da prej nisem bila na veliki potrebi in je bil tič umazan, ampak z vodo gre vse dol =)
Prakticiral sem samo z eno žensko vse skupaj ene 6x. Meni osebno je full dobr in orgazem je čist drugi, velik boljši! Nikoli s kondomom, nikoli z lubrikantom samo slina in njena mokrota, ki sem jo prenesel na anus. Na začetku jo malo boli potem, ko se ulaufa je pa ql sam ji pa ne sede ne vem, kok
Midva sva probala nekaj časa nazaj.....zdej je pa zadeva enostavna, vedno, ko nama pač paše, ga dava še mal v r... in pašeeeeee in nič ne boli, kot včasih. Še vedno pa navijam bolj za "navaden" in oralni sexxx
O ja! Analni sex je dejansko nekaj posebnega, vzburjajočega, jaz totalno ponorim, ko mi ga da noter. Vendar, če ni ob meni oseba, ki ji zaupam, analni sex odpade.
meni gre najprej z prstkom malo notr, da se čist sprostim, potem pa lepo počasi noter. in mi sede ful, ampak to samo s tem fantom k ga mam zj, ker tip res obvlada in mu zaupam do konca. tko da so občutki ob tem nepopisni.