Srečnice... , jst pa še kr nč nism dobila, ampak sem zvedla, da je zadnji rok, ko še nakazujejo štipendijo, 8. 12. Tko, da bom jst tud po vsej verjetnosti čez 14 dni mal bogatejša .
jst sem tud dobila ta teden odločbo za štipendijo.
me pa samo neki zanima, čist tko informativno.
jst sem letos brucka in kak pač običajno zoisovo štipendijo brez dodatka za uspeh. In mi je prov malo smešno, da imam osnovno štipendijo ter nato dodatek za prevoz popolnoma isti (oboje 22.341,20 sit) in me zanima al mam jst tako srečo da je oboje enako al je ta dodatek na prevoz kar tko malo določen? Ima še kdo podoben primer?
Caitlin napisal/-a:jst sem tud dobila ta teden odločbo za štipendijo. me pa samo neki zanima, čist tko informativno. jst sem letos brucka in kak pač običajno zoisovo štipendijo brez dodatka za uspeh. In mi je prov malo smešno, da imam osnovno štipendijo ter nato dodatek za prevoz popolnoma isti (oboje 22.341,20 sit) in me zanima al mam jst tako srečo da je oboje enako al je ta dodatek na prevoz kar tko malo določen? Ima še kdo podoben primer?
Ne vem, jaz mam manj dodatka za prevoz. Se mi zdi da je to odvisno kak daleč se voziš (kolko kilometrov).
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
ja dodatek za prevoz je odvisen pac kolk dalec se vozis, samo od ene dolocene kilometrine (nevem, ce 40 al 50 km) naprej, je za vse enak. Tudi ce recimo kje stanujes mas pac namesto dodatka za prevoz, dodatek za bivanje...ki je tud 22.341,00 sit
a ste ze doble rep. štipendije? ...jst sm sele prejsnji teden odnesla tja dohodninsko, ker jo je mami šele zdj dobla... tko, da pojma nimam, kdaj bom zdj dobla odločbo, kaj šele keš... ziher šele drug let ...pa počas mi zmanjkuje keša...
Jaz imam za republisko se vedno nepopolno vlogo, ker ta bogjihnimaradhudicjihpanemara Zavod za zaposlovanje noce/ne zna/noce/noce podatkov, ki se CSD-ju zdijo povsem legitimni.
Tako da ne vem, kdaj (ce sploh) dobim stipendijo. Pocasi pa razumem, kako "nastajajo" Plut in njemu podobni.