Kaj vas najbolj boli
ja škoda sploh zgublat besede o tem kaki butli so včasih! ostane mi še samo da mu direktno povem da sem nora na njega, samo do zdaj bi že lahko tud brez tega skapiro. bojim pa se da nimam dovolj jajc! samo nekaj bom mogla nared, ker se mi bo drugač zmešalo! pa ful se bojim njegove reakcije, ko se boma naslednič vidla, če me ignorira prisežem da se na mestu zjočem!
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
DaViDeK napisal/-a:januška napisal/-a:žalosti me to da me nekateri zelo podcenjujeo kljub temu da sem v življenju zelo veliko že dosegla, vednar se moram znova in znova dokazovati
pr men isto ampak sm se nehal sekirat...mi vsaj dajo voljo d neki nardim
pr meni isto....

A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- SKY PRINCESS
- Sramežljivka
- Kraj: MaRiBoR
Jaz ne prenesem,da mi kdo laže v obraz.Ampak pri ljubezni še težje rečem,kaj v resnici prenašam lažje-varanje al pa resnico.Imela sm enega krasnega fanta,ki me je kasneje prevaral z njegovo najboljšo prijateljico in mi to tud sam povedal.Nevem,kaj je v tistem trenutku bolj bolelo...zagotovo pa je bila resnica tista,ki je zarezala najglobjo brazdo v mojem srcu.In takrat bi raje,da bi vsi molčali...da bi lahko jaz kričala...
joj... vsi mate probleme s tipi... vcasih se sama seb zdim idiot, da sem bla sploh z bivsim zdej ko pogledam nazaj... ampak sem odnesla tudi mariskaj dobrega iz tiste zveze...
mene pa najbolj boli to, da so me neprijetne okoliscine prisile do tega da sem mal prehitr odrasla... in se zdej me razganja ko enega malega otroka in noben ne dojame, da bi se skoz igrala
hvala bogu je moj dragi dokaj razumevajoc in sva moglad at skoz marsikateri pogovr, da je dojel kaj se dogaja.
Sam boli pa to, ko ti starsi morijo, da enkrat ze odrasti... pa ceprov vedo zakaj se ti dogaja
mene pa najbolj boli to, da so me neprijetne okoliscine prisile do tega da sem mal prehitr odrasla... in se zdej me razganja ko enega malega otroka in noben ne dojame, da bi se skoz igrala

Sam boli pa to, ko ti starsi morijo, da enkrat ze odrasti... pa ceprov vedo zakaj se ti dogaja

Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
najbolj me boli, ko opazujem kako moj dober prjatu ali prijateljica, starši, znanci, trpijo, se mučijo, so žalostni in jim nikakor ne morem pomagat.
Boli me, ko me je prjatu vprašu, zakaj ravno jaz, kaj sem komu naredu...in nisem znala najti odgovora na to vprašanje.
Boli me, ko trpim in ni nobenega okoli mene, da bi me pocartu in me stisnu k sebi in mi reku, saj bo bolje...
Boli me, da se mi človek laže v obraz, jaz pa dobro to vem...ampak oseba še vedno laže...
Boli me, ko se zavem, da nekomu ne morem več zaupati, ker je izrabil moje zaupanje.
Boli me, ko vidim starejše ljudi, ko sami hodijo naokoli in se potem sprašujem kdo jim bo pomagal, ali imajo družbo, ali so mogoče osamljeni in nesrečni?
Boli me, ko gledam kako se ljudje obnašamo drug do drugega in si delamo krivice in si zadajamo bolečine, se zmerjamo, sovražimo...
Boli me, ko me je prjatu vprašu, zakaj ravno jaz, kaj sem komu naredu...in nisem znala najti odgovora na to vprašanje.
Boli me, ko trpim in ni nobenega okoli mene, da bi me pocartu in me stisnu k sebi in mi reku, saj bo bolje...
Boli me, da se mi človek laže v obraz, jaz pa dobro to vem...ampak oseba še vedno laže...
Boli me, ko se zavem, da nekomu ne morem več zaupati, ker je izrabil moje zaupanje.
Boli me, ko vidim starejše ljudi, ko sami hodijo naokoli in se potem sprašujem kdo jim bo pomagal, ali imajo družbo, ali so mogoče osamljeni in nesrečni?
Boli me, ko gledam kako se ljudje obnašamo drug do drugega in si delamo krivice in si zadajamo bolečine, se zmerjamo, sovražimo...