Kaj vas najbolj boli

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
jancy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jancy »

ja škoda sploh zgublat besede o tem kaki butli so včasih! ostane mi še samo da mu direktno povem da sem nora na njega, samo do zdaj bi že lahko tud brez tega skapiro. bojim pa se da nimam dovolj jajc! samo nekaj bom mogla nared, ker se mi bo drugač zmešalo! pa ful se bojim njegove reakcije, ko se boma naslednič vidla, če me ignorira prisežem da se na mestu zjočem!
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a *tamalla* »

jancy...boga :(
ampak če ti lahko svetujem bi ti rekla da ne smeš pokazat njemu solz...če mu je do tebe bota tak prišla skupi če pa ni za tebe pa je on na izgubi... :lol:
jancy
Debatorica
Debatorica

hvala! bom probala tak razmišljat ja! drugač pa sporočim kak bo, se verjetno vidima v petek.
I don''t have to worry.
Loesje
*tamalla*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a *tamalla* »

res sporoči pa veliko sreče... :hallo:
Uporabniški avatar
KiSsMyAsS
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a KiSsMyAsS »

jancy napisal/-a:hvala! bom probala tak razmišljat ja! drugač pa sporočim kak bo, se verjetno vidima v petek.

Ja uso sreco, jst mam tut u petek pogovor z mojim, upam da bom kej dosegla. Uh, ti tipi... Ucasih znajo prau zakomplicirat stvar. :evil:
jancy
Debatorica
Debatorica

drži pesti, jih bom jaz za tebe tud!
I don''t have to worry.
Loesje
januška
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a januška »

žalosti me to da me nekateri zelo podcenjujeo kljub temu da sem v življenju zelo veliko že dosegla, vednar se moram znova in znova dokazovati
DaViDeK
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gornja Radgona

Neprebrana objava Napisal/-a DaViDeK »

januška napisal/-a:žalosti me to da me nekateri zelo podcenjujeo kljub temu da sem v življenju zelo veliko že dosegla, vednar se moram znova in znova dokazovati

pr men isto ampak sm se nehal sekirat...mi vsaj dajo voljo d neki nardim
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANSAF »

DaViDeK napisal/-a:
januška napisal/-a:žalosti me to da me nekateri zelo podcenjujeo kljub temu da sem v življenju zelo veliko že dosegla, vednar se moram znova in znova dokazovati

pr men isto ampak sm se nehal sekirat...mi vsaj dajo voljo d neki nardim

pr meni isto....
:( , vcasih ze prav obupavam, ampak bo ze.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
jancy
Debatorica
Debatorica

*tamalla* napisal/-a:res sporoči pa veliko sreče... :hallo:

vidla sma se cist mimogrede tak da ni kaj za sporocit. mislim da mu ne bo kapnilo mi je vsec oz. noce tega videt... se bom mogla se kar malo potrudit.
I don''t have to worry.
Loesje
Uporabniški avatar
SKY PRINCESS
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MaRiBoR

Neprebrana objava Napisal/-a SKY PRINCESS »

Jaz ne prenesem,da mi kdo laže v obraz.Ampak pri ljubezni še težje rečem,kaj v resnici prenašam lažje-varanje al pa resnico.Imela sm enega krasnega fanta,ki me je kasneje prevaral z njegovo najboljšo prijateljico in mi to tud sam povedal.Nevem,kaj je v tistem trenutku bolj bolelo...zagotovo pa je bila resnica tista,ki je zarezala najglobjo brazdo v mojem srcu.In takrat bi raje,da bi vsi molčali...da bi lahko jaz kričala...
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

joj... vsi mate probleme s tipi... vcasih se sama seb zdim idiot, da sem bla sploh z bivsim zdej ko pogledam nazaj... ampak sem odnesla tudi mariskaj dobrega iz tiste zveze...

mene pa najbolj boli to, da so me neprijetne okoliscine prisile do tega da sem mal prehitr odrasla... in se zdej me razganja ko enega malega otroka in noben ne dojame, da bi se skoz igrala :D hvala bogu je moj dragi dokaj razumevajoc in sva moglad at skoz marsikateri pogovr, da je dojel kaj se dogaja.
Sam boli pa to, ko ti starsi morijo, da enkrat ze odrasti... pa ceprov vedo zakaj se ti dogaja :cry:
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

najbolj me boli, ko opazujem kako moj dober prjatu ali prijateljica, starši, znanci, trpijo, se mučijo, so žalostni in jim nikakor ne morem pomagat.

Boli me, ko me je prjatu vprašu, zakaj ravno jaz, kaj sem komu naredu...in nisem znala najti odgovora na to vprašanje.

Boli me, ko trpim in ni nobenega okoli mene, da bi me pocartu in me stisnu k sebi in mi reku, saj bo bolje...

Boli me, da se mi človek laže v obraz, jaz pa dobro to vem...ampak oseba še vedno laže...

Boli me, ko se zavem, da nekomu ne morem več zaupati, ker je izrabil moje zaupanje.

Boli me, ko vidim starejše ljudi, ko sami hodijo naokoli in se potem sprašujem kdo jim bo pomagal, ali imajo družbo, ali so mogoče osamljeni in nesrečni?

Boli me, ko gledam kako se ljudje obnašamo drug do drugega in si delamo krivice in si zadajamo bolečine, se zmerjamo, sovražimo...
birikina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a birikina »

najbolj "down" sem če me kdo ne upošteva... :respekt:
oz. kreganje..... oz. krivica...
oz. laži :zunge:
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
Uporabniški avatar
tessa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tessa »

Najbolj me boli, če ugotovim da mi je bližnji lagal, partner varal, vidim bližnje, da so v stiski,....
Odgovori