Vse o MSN / Problemi z msn

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

am?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Dec. 2010 19:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

men tu napiše kadar sem dosegljiva pa si hočem dat na odsoten..pa tu tku na hiter nardim da me ne dohaja pa zašteka za trenutek pa tu napiše...sm mi pol da na odsoten..kaku tu da ti pa tu že na začetku napiše pa neb vedla :D
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

spellca napisal/-a:Orodja >> Vticniki >> pol pa pac vticnik za MSN oz. Windows Live Messenger (ne vem tocno kako pise v slovenscini, sej bos vidla)

To obkljukaj, pa bi moglo delat.

Še zmer ne dela :( Hvala useen.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

pa v msn-ju maš obkljukano, da ti napiše kaj poslušaš? morš met v nastavitvah tko naštiman, pa še tm, kjer lahko napiše svoje sporočilo, morš met to obkljukano
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a thebest »

jagodka85 napisal/-a:pa v msn-ju maš obkljukano, da ti napiše kaj poslušaš? morš met v nastavitvah tko naštiman, pa še tm, kjer lahko napiše svoje sporočilo, morš met to obkljukano

pa še windows media player 9.0 ali več ;)
thebest
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a thebest »

evo...tečno mi je pa bom naredo kaj koristnega(upam) ;)

Slika

najprej označiš to v WMP-u. Torej če maš slovensko različico, bi naj pisalo VTIČNIKI...ponavljam...moraš imeti WMP 9.0 ali več ;)

Slika

potem obkljukaš še v Messengeru...(kot kaže slika) tam ko maš drugače vpisano osebno sporočilo...klikni jeziček(al kak temu pravimo po slovensko) in izberi Turn on "what i'm listening to" oz po slovensko Vklopi možnost "kaj poslušam" ali nekaj podobnega...in pol bi MORALO delat ;)
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

uf, jaz sem se pa s tem kr namatrala - ampak sem emla takrat skoz Marka na liniji pa ze viis: "Kaj morm pa zdaj nardit....aham, kaj pa zdaj?" :lach:
I love SISLEY& RW
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Thebest, hvala za podrobno razlago, sam js sm use to že mela naštiman. Zdej mi je uspel, fora je bla da sm si mogla boljši WMP naložit. Zdej dela :P
Corellijeva_mandolina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Corellijeva_mandolina »

No, tudi sama se že lep čas ukvarjam s problemi, ki se pojavljajo na mojem Windows Messengerju. Naloženo imam novo različico Live ali kako se že reče, tudi računalnik imam skoraj nov (kupljen je bil pred dvema mesecema), skratka oprema je v nulo nova. No, pred dvema mesecema sem si naložila msn in zdaj se mi skoraj vedno, ko se vpišem, pojavi okence (ravno med pogovorom s kom), tam pa mi napiše, da je prišlo do napake in da bo okno zaprto. Niti da ali ne ne morem klikniti, ker ni izbire. Kar izpiše me samodejno iz programa messenger. Potem se moram še enkrat vpisati in klikniti na nekoga, ker se je prejšnje okence zaprlo.
Mi kdo zna povedati, kaj naj naredim, da odpravim to težavo??? Je to v povezavi s kakšnimi virusi, ki so prišli v moj računalnik preko drugih programov? Kam naj se obrnem, da bo težava izginila?
P.S.: Nisem nek računalniški frik, zato se ne razumem najbolje v te zadeve (razumem se toliko kolikor je potrebno in rabim za uporabo), prosim pa, da mi ne dajate linkov z navodili in razlago v angleškem jeziku, saj hočem imeti napisano črno na belem v slovenščini, da bom se znala s težavo spopasti in jo tudi odpraviti!
Lp :)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Mene pa zanima, če se da ozadje na spacu zamenjat..tko, da maš svoje ozadje..kukr na blogerju
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

vprašanje:

mam spletno kamero logitech, in ko hočem vzpostavt video klic, mi kaže mojo sliko in ko je povezava že vzpostavlena, ne vidm slike od sogovornika... tist mene vid, jz njega ne... mi še vedno piše, da se stran nalaga... drugi ga vidjo... jz ga pa iz mojga račualnika ne in tud iz bratovga ne... ma mogoče kdo kakšno idejo, kaj bi blo lahko narobe? :?
*MajCiKa*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *MajCiKa* »

jagodka85 napisal/-a:vprašanje:

mam spletno kamero logitech, in ko hočem vzpostavt video klic, mi kaže mojo sliko in ko je povezava že vzpostavlena, ne vidm slike od sogovornika... tist mene vid, jz njega ne... mi še vedno piše, da se stran nalaga... drugi ga vidjo... jz ga pa iz mojga račualnika ne in tud iz bratovga ne... ma mogoče kdo kakšno idejo, kaj bi blo lahko narobe? :?

Js mam isto težavo :? Ko hočm koga gledat prek kamere mi kaže da je povezava vzpostavljena sam mi slike ne kaže :?

Pa prej mi je normalno delalo.....Ve kdo mogoč ka je narobe
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

jz sm odpravla težavo tko, da sm formatirala komp :D
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

kaj pravte še o nedokončani verziji msn 8.2?? misLte da bo zakej..?beto sm naložila, da vidm kam ciljajo pa še ni nevem kakšnih drastičnih sprememb.
... ι αм ωнαт ι αм ...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

aja, a je spet kej nouga? :?
Odgovori