jas mam to po žepih in morem reč da to ni nevemkak lepa navada
  jas mam to po žepih in morem reč da to ni nevemkak lepa navada 
jess napisal/-a:jas pa načeloma ne nosim denarnic....jas mam to po žepih in morem reč da to ni nevemkak lepa navada

Poison Girl napisal/-a:CommandykA napisal/-a:jaz mam pa od louis vuitton-a...lv pa tiste rozice stuff
evo s tega pagea
http://www.vuitton.com/
Kje si jo pa kupla?A si prek neta naročila?K men so pa te torbice full všeč, sam v Sloveniji jih še nism vidla(no, razn ponaredkov)pa me zanima če mogoče veš kje bi se jih dal dobit ?:?

[/img]
  [/img]

_Gia_ napisal/-a:da maš keš za luija...dobra si
 -res ni blo mišlen tko
 -res ni blo mišlen tko  , je pa res da so mi take stvari všeč.pa tut zdi se mi da sm mal premlada da bi se v same take znamke dajala pa tut keša si še ne služm sama, tko da
 , je pa res da so mi take stvari všeč.pa tut zdi se mi da sm mal premlada da bi se v same take znamke dajala pa tut keša si še ne služm sama, tko da   , bo treba še mal počakat(pa job met pa tko
 , bo treba še mal počakat(pa job met pa tko  )Aja, kar se denarnic tiče:mam ene 3, ampk večinoma jih sploh ne rabm, če pa vem da grem prov s tem namenom da nekaj kupm, pol pa vzamem kkšno
 )Aja, kar se denarnic tiče:mam ene 3, ampk večinoma jih sploh ne rabm, če pa vem da grem prov s tem namenom da nekaj kupm, pol pa vzamem kkšno 
 ko vidim kako res lepo si kupim novo, drugač pa je še ok.
 ko vidim kako res lepo si kupim novo, drugač pa je še ok.