Tale oddaja danes mi je bila pa res zakon! Na tistih oslih so tako smešni zgledali. Bi prosila, če bi katera, ki ima kartico, nalimala link od tega dogodka z osli, ker bi si res rada še 1x ogledala.
ja res krade lol
pa valda ni tok debil, mislm sj ne rečm use je možno sam kdo je lahk tok kreten da gre pred kamerami krast...
vse bol se mi zdi da je ta bar čist zrežeran
mah prov bedni so že....vsak let iste fore...a nisto tud pri prejšnjem baru obtožil enga, da je kradel (ne vem koga že)? Naj odkrito povejo da Emil pač ni njihov favorit, ne pa da za to podkupujejo "spotovanega bar meneđerja, gospoda" Gabra. Če kdo tukaj krade je to POP TV in Gaber, ne pa lutka, ki pleše tako kot oni žvižgajo. Sicer pa naj dokažejo, da je kradel.
Samo scena s Salome je bila pa res ful dobra v sobotni oddaji. Sem se ful nasmejala.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti. Jean de La Bruyere
Pomoje da je Emil zadn k bi pomislu na krajo... Gaber je pa tut debil. Sm misnla da se je kej skuleru od prejšnga bara, ampak guess not. Uprašanje je res če so mu rekl na Popu nej to reče al je sam do tega pršu... Zgleda da Pop hoče da na Baru zmaga nek "nekontroverzen" tip... kar pa bi lahko bil samo Klemen. Že lan Mišota folk ni prenašu samo zato ker je Miloš... SLovenci smo velki nacionalisti, pa rečte kar hočte in mislmo kok smo več od cele ex juge... Sej sm js mela tut pr 12ih take ideje... Sam pol pa greš v Bosno pa vidš kok je tm kul folk... Mal sm zašla. Emil je zame edini favorit in če še v tem Baru ne zmaga moj pa od velike večine... pol pa res bojkotiram Pop tv (sej dnevnik ma 1, nadaljevanke pa filme si pa loadam )...
Približuje se zadnji + in - sestanek in skupno smo ugotovili, da nimamo razlogov za podelitev znakov. Vi ste tisti, ki boste odločili, pa ali je to to ali naslednjo soboto, zato bo prva dva stola določila igra spleta okoliščin in sreče. Naj vam povem, da ne bomo žrebali ampak bomo igrali igro, katere zmagovalec se bo uvrstil neposredno v finale
To je napisu Klemen na blogu... Ok to se mi zdi pa čist neumno in otročje... Mogoče bo pa Gregor finalist... To bi pa kr blo smešn.
A zdaj boste pa igro igral??? Ma daj nehite otroc, kaj se bojiš, da greš na stol? Zadnjič, ko je pa grega žrebal si bil pa glavni kritik. Dvojna merila???? Ejejej, jaz bi, da greš domov.
5.12.2006 10:03 - Klemen
)) Nihče od nas ni bil kritik, ko je Grega zadnjič žrebal in smo ga vsi podprli...nevem kaj si gledala ali poslušala, ampak imaš v vsakem primeru napačne informacije, kar pomeni da tu ni dvojnih meril in si se malce uštela
Jaz ne vem v katerem filmu je on, sam če me spomin ne vara noben ni bil navdušen da je Grega žrebal- so rekli da se vedno najde kak razlog pa če je še tako majhen da se ne žreba. Zgleda ma Klemen spomin zlate ribice.
NIA hvala ker si nas obvestila.. Drugac pa sem se jaz tud komaj dokopala do te strani, ker je res da enih 15 zadnjic strani pise : V tej temi se ni sporocil.
No, kakorkoli ze... To z neko igro se mi zdi totalno bedno... Jaz sem 100%, da ma vsak vsaj en razlog za vsakega zakaj bi mu lahko dal minus, ampak bi se s tem "zasral" gledalcem, ker so taki ful kolegi... Sploh niso vec zanimivi