Mislim, nemogoče se mi zdi, da folk še po več kot 20 letih, kar je govora o tem, ne ve , kakšna je možnost okužbe. In ne ve, da če bi šlo za okolici nevarno bolezen, bi tip itak ležal v bolnici v karanteni.

bejbika napisal/-a:meni je samo to hudo, da je njegov izgon odšel mimo tako tiho ... kot da je bolnik z AIDSem nepomemben ...
giomo napisal/-a:bejbe, ali ste prepricane, da znanec iz sosednjega bloka, ki ste z njim prezivele dolgo vroco noc, se nikoli ni bil pri moldavki, ki mu je za nekaj dodatnega drobiza dovolila brez? i wouldn't be so sure.
jaz mislim, da se vecina ne zaveda nevarnosti sploh, drugi smo pa prekomerno paranoicni.
Če si okuzen z virusom HIV, še nisi bolan. Moreš pa pazit, ker imaš oslabljen imunski sistem in če zboliš, se razvije AIDS. Mislim, da ko imaš enkrat AIDS, da umreš v roku 5 let (nisem sigurna da so ti podatki točni).S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:no mene pa samo nekaj zanima...to ko je bolezen v 3 stadijih....prvi se kao pojavi ...hm nevem...recimo do 12 tednov po okužbi...kot nekakšna gripa..pol je nekaj časa mir...pol pa se začnejo tiste resne težave,,,mene zanima kako je med tistim časom ko je kao druga faza....kake težave so tam...jaz mislim da če je ti virus sproti uničuje telo...da se to more nekje poznat.....al ne?...no to meni ni blo nikol jasno..hehe