men on ni ql...muska mi je spljoh bljak...nemaram pach tega osladnga latino nakladanja...use na isto sceno: jaz in ti, bla bla bla...sma nekam šla....
tud njegov izgled mi ni všeč...sam pach, enim pa zgleda je...
pač, tistim, ki jim je všeč naj ga pač poslušajo...ostali bomo pa ob njegovi omembi oz. slišanju njegovih pocukranih pesmi veselo preklaplal radijske in tv postaje...
men on ni niti mau lep niti dobre muzke nima(spet bi mogu kle stat smajli k bruha )
sam ta tazadnja pesem je pa dobra(beri: iz pekla do raja)
ma dobra je dokler jo poslusas po radiu al pa na compterju.....s ne vidis kdo jo poje
Dobro izgleda (sicer ni ravno moj tip fanta ) in večina deklet za njim vzdihuje predvsem, ker ima nek latino izgled oz. izgled, ki ni tako pogost pri naših Slovenskih fantih.
Sicer so mi šle njegove pesmi zelo na živce (predvsem tiste starejše) ker je v katerih izmed pesmi dobesedno stokal in jokal.
Morem pa reči, da se med novejšimi pesmimi najde kakšna, ki mi je všeč.V zadnjem času mi postaja zmeraj bolj všeč pesem Iz pekla do raja.
Sicer pa mi je Jan na trenutke prav antipatičen, ker se mi zdi, da se v medijih včasih obnaša vzvišeno in hladno.
In predvsem se mi zdi, da postaja že malce narcisioden (sicer ne morem obsojati brez dokaza) in je zelo prepričan v to kako on dobro izgleda.
Men gre pa tista k z njim poje Od pekla do raja tok na živce. Zdi se mi tooook fina, sploh nima nobene energije, na odru ma pa zmeri iste gibe. Upam, da se ji ne bo sprdnl met kakšne "kariere", zato ker njo bi pa moje že težje gledala ko kako Piko