rada bi mela nelomljive in popolne nohte (delam na tem), lepše lase - bolj goste in bolj zdrave (na zdravju tud delam, bolj gostih pa verjetno ne bom nikoli mela), pa malo mišic na določenih delih telesa (zaenkart še ne delam na tem) pa nič mozoljev (saj jih nimam dost samo me najbolj motijo, upam da čez nekaj let zginejo). to bi bli mali popravki na meni, če bi šlo pa itak najrajši zgledala ko kaki supermodel, samo žal to nikoli ne bom tak da sem se naučila imeti rada takšna kot pač sem, z dobrimi in slabimi stvarmi.
I don''t have to worry. My mother does it for me. Loesje
jaz na sebi ne bi spremenila ničesar, sem zadovoljna s seboj mogoče bi rada le mičken shujšala, kak kilogramček ali dva. Mogoče bi rada tudi malo več discipline pri odvajanju od čokolade aja, mogoče bi spremenila tudi to, da se ne bi vsakič tako sekirala za nepomembne stvari... to je to
Hm...imam se rada in sm si všeč takšna,kot sm,če pa bi res lahko izbirala in si popravila karkoli na sebi,bi pa zagotovo izbrala lepšo postavo in da bi bila višja.Ostalo pa mi je všeč...
Hm...imam se rada in sm si všeč takšna,kot sm,če pa bi res lahko izbirala in si popravila karkoli na sebi,bi pa zagotovo izbrala lepšo postavo in da bi bila višja.Ostalo pa mi je všeč...
Evo, jz sm si zdejle naštimala musko, pa grem trebušnjake delat! Vsak dan mal (oz.vsak dan, ko se bom spomnila - upam da čimbolj pogosto), pa bo do poletja mal bl ravn buši..