) ... pa še tako lepo posvetilo je na špegučku ... maskaro mam, pa sm zelo zadovoljna z njo, ker mam ponavadi res probleme z nakupom maskar ... ker mam čudne trepalnice ... ta mi pa res sede ... pa ne packa se nič ... mam tut bronzing powder, ki se tok fajn svet ... glossov mam malo morje, odstranjevalcev ... je pa res, da mam jst zelo dobro kožo in nimam probleme z mozolji ... ampak so mi prej kake znane firme bolj škodovale kot pa to .. pa še nekaj je ... če kupim tuki maskaro za 600sit in je za en qrc, ne bom tok žalovala kot če dam zanjo 6k ... ker osu gre sam 1x na led
... no, puder mam pa res že 6let iste firme in sploh ne grem stran ... pa tut on ni tok drag ...
pa ful majo teh dišečih zadev ... pa vse je tko girlish, da konc
... aja , tut tuš (eyeliner) mam, pa je zmaga ... tok je hudo tanek, da konc ... waaa, res, men ta koznetika zmaga ... je pa res, da nisem jst neki težak porabnik pregrešno drage kozmetike in da je že loreal včasih predrag
... jst se itak neki ne preseravam s kozmetiko, ki baje pomaga ... ker lubice, kokrkol zapravte, nikoli ne boste zgledale mlajše ... ta kozmetika, ki pa pomlajuje, se pa imenjuje Fabjan ... 

in na konc so moje trepalnce clo vidne!!! 

sama seb sm še bol všeč