Ne vem zakaj je zdej Klemen hinavc, če se je hotel Špele znebit. Pač z njo se je najmanj štekal in od teh, ki so ostali si je najbolj želel, da gre ona domov. A ni to logično?
Pa tut nobene hude taktike ni bilo, ker je itak lepo povedal, da bo dal tisto osebo na stol za katero misli, da lahko Špelo premaga, katera mu je izmed ostalih najmanj pri srcu. Men je to čist razumevajoče glede na to, da se z Emilom in Gregam res šteka.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
MIGRENA napisal/-a:Ne vem zakaj je zdej Klemen hinavc, če se je hotel Špele znebit. Pač z njo se je najmanj štekal in od teh, ki so ostali si je najbolj želel, da gre ona domov. A ni to logično?
Pa tut nobene hude taktike ni bilo, ker je itak lepo povedal, da bo dal tisto osebo na stol za katero misli, da lahko Špelo premaga, katera mu je izmed ostalih najmanj pri srcu. Men je to čist razumevajoče glede na to, da se z Emilom in Gregam res šteka.
migrena js se čist strinjam v tem postku s teboj... (nasplošno z vsemi v tej temi)... js mislim da Klemen definitivno NI hinavc, sej je pa odkrito povedu kako in kaj... ne pa tak kot gregor, k sok se mi zdi, da glumi nekej
Sam učer je bla Špela ful prepričana da bo ostala, usaj delovala mi je arogantna na stolu. Emil je bil pa vs bogi k ni vedu a bo šou dons osle jahat al ne, ko je Špela o d best oslii...
Pravi je ostal in pravi bo zmagu! Upam, da sta nasledn tedn na stolih Klemen pa Gregor in da bo Emil lepo počivu...
kar se mene tiče, klemen ni hinavc, ker je emila postavu na stol. kot je rekla migrena je tut povedu, zakaj je temu tako.
kar mene moti je to, da je takrat dal ven ines lih zato, ker kao NI hotel ravnat po osebnih občutkih (ampak ustrežt gledalcem, ker je mela ines najnižjo popularnost). zdej je pa lih to naredu.
men gre tud gregor že na živce! Sam morem pa priznat, da bi bil dolgčas če bi letel ven... ok, če leti to soboto mi je fajn... sam do zdej pa... vsaj smejala sem se mu.... in njegovim izjavam: "Tu ni kamer!" al pa izgovorom kaj vse je delal takrat, k je blo očitno da je sexu oziroma se prpravlju k temu
jst sem komi cakala od salome smeh, ga ze dolg casa nisem slisala sicer sem pa vesela, da je sla spela ven, pac mi je dolgocasna ....
in komentarji, da je klemen gay .... a pol je spela tut lezbijka, k z nobenim ni bila, samo z enim se je mal lupckala, pa se takrat jo je mami kregala...
me je pa uceraj Emil v tistem crnem puliju fullll spominjal na Suada iz filma Outsider
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -
*pupika* napisal/-a:men gre tud gregor že na živce! Sam morem pa priznat, da bi bil dolgčas če bi letel ven... ok, če leti to soboto mi je fajn... sam do zdej pa... vsaj smejala sem se mu.... in njegovim izjavam: "Tu ni kamer!" al pa izgovorom kaj vse je delal takrat, k je blo očitno da je sexu oziroma se prpravlju k temu
to je čist res sam moram priznati, da mi gre gregor enkrt tolk na živce drugič pa mi je tako fajn, ker se mu nasmejim
Dirty napisal/-a:Špelca je šla domov...me happy!!! Drgač pa upam da bo Klemen zmagu.
hehe se podpišem pod to..
končno sm dočakala da je šla špelca vn.. gledam pa itak sam še ob sobotah.. sam salome učeri.. smeeeh
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.