sej si itak lahko prvosta kar hocta, samo men ni fore da mas pol eno malo morje porok za sabo od ljubezni pa use skp nc...kr neky...folk se poroca k je to medrn al kaj...
Zdi se mi ponižujoče, ko nekatere menite, da je npr. Orlando Bloom prelep za Kirsten. Če sta se onadva zaljubila, se pač sta. Mi, navadni smrtniki pa seveda kar prežimo, da bomo obrekovali in govorili, s kom bi kdo lepše pasal skupaj. Ne gre se za to, kdo h komu lepše sodi in katera dva sta po videzu in oblekah bolj usklajena, pač pa za to, kar čutita drug do drugega. Če vaš ljubi Orlandek hoče, se lahko zaljubi v eno povsem povprečno osebo, ki je lahko zaradi mene in vas prodajalka v trafiki. Vsi smo samo ljudje, prav tako holivudske zvezde. Nicolas Cage se je poročil z bivšo natakarico, pa sta skoraj neopažena in nikoli nista vpletena v kakšne škandale. Jima kaj manjka? Ne. Nič ni narobe s tem, da poveste, kateri slavni parček se vam zdi lep skupaj in simpatičen, ampak ne morete biti tako "high", da greste izjavit, kako je nekdo prelep za nekoga. Videz ni vse, čeprav je dokaj pomemben (priznajmo, da čisto vsem). Mogoče pa bo nekdo rekel: Kirsten je prelepa, da bi si jo Orlando zaslužil. Samo primer dajem. Mnenja pa so vedno deljena. Spoštujte, da je ljubezen na prvem mestu in da se nihče nima pravice vmešavati v druge ter obrekovati kot da bi bil brez srca. Tudi vam ne bi bilo všeč, če bi vaši najboljši prijatelji in prav tako ljudje, ki jih ne poznate dobro, govorili, kakšno antipatično punco ima nekdo. :eek: Vas ne bi prizadelo to? Think about it, preden boste naslednjič hoteli izreči kaj podobnega. Ljudje se namreč preveč ubadamo z drugimi, premalo pa s sabo. Raje pometite pod svojim pragom.