bejbika napisal/-a:oprosti Frederic, sedaj si pa že malo patetičen

ne moraš vsako dekle, ki ni na tvoji strani, ozančit za nepismeno, nerazgledano itd ... kje si našel sedaj kr.eno, ki je res razgledana punca
Oh, bejbika... Prosim...

Ce je "kr.ena" nesramna in podcenjujoca z svojimi komentarji (moje besede) na moja in se nekatera ostala pisanja, se ne pomeni, da je nepismena in nerazgledana (tvoje besede). Ce pa ne locis tidve locnici, potem pa je to druga zgodba. Ce pa se v odnosu do nas (drugace mislecih) ima za avantgardo, potem pa imamo tukaj resen problem. Potem je pa bolje, da ne govorimo o stvareh, ki so trenutno prevec kompleksne za razumevanje.
ampak se pogovarjamo o romski/ciganski problematiki ... če niamš drugega kot žaljenje vsega, kar leze in gre, se prosim zadrži komentiranja ...
Mislim, da se po tvoji zaslugi ze kar nekaj casa ne pogovarjamo vec o romski problematiki. Vse od tvoje pateticne ideje getoizacije. Ce si odprla to posodo crvov, jo prosim pa se zapri.
ne vem kaj je človek manj vreden, ker je ključavničar?
Sem kje napisal, da je manjvreden?! Zopet polagas neizrecene besede v moja usta.
micamaca ... dobra oddaja je bila ... meni osebno je bila tudi Piramida všečna, ker je končno nekdo nekaj povedaj brez cenzure, ki je v današnjem času vedno bolj in bolj prisotna v medijih ... žal
Cenzura v medijih? Lahko dokazes z kaksnimi konkretnimi primeri ali si to spet prebrala v kaksni Mladini in sedaj skupaj z manjsim delom slovenske populacije zganjas histerijo?
komunajzer je moja beseda
Je vcasih prav zanimivo brati taksne stvari. Po eni strani ti ni vsec cenzura v medijih, po drugi strani si se pa vceraj deklarirala za "komunajzarko" (seveda si svoj post kasneje diskretno umaknila, se razume). Tidve stvari med sabo nista kompatibilni. To je enako kot, ce bi nekdo rekel, da je nacist in da ima rad Zide.
Kdor ne skace, ni cigan - Zagovorniki Romov so pred postojnskim nastanitvenim centrom z vzklikanjem in skakanjem kazali podporo Romom