sem zdaj prebrala da se bo predvajanje začelo januarja, zato ker zdaj nimajo prostega termina pred polnočjo radi pa bi dali prej, ker vejo da bo tak gledanost dosti večja
aja, spraševala pa sem zato ker je 28.10 že mimo, na tv pa še vedno ni bil
To see a world in a grain of sand and a heaven in a wild flower, hold infinity in the palm of your hand and eternity in an hour.
Lincon je po krivem obtožen umora brata podpredsednice ZDA (ta tip sploh ni mrtev) in je obsojen na death row. Brat Michael, ki ima neko dedno pizdarijo in je super super smart izčrpa vse pravne možnosti za rešitev brata, ker to nima učinka se odloči, da se bo spravil v isti zapor, kjer je njegov brat, ki čaka usmrtitev (ta zapor je Michael tudi delal, ko je nek structural inžiner, zato ga tudi pozna do potankosti). Naredi u nulo izpiljen načrt, ki si ga zakamuflira med tetovažami. Prva sezona je cela o tem, kako poskušajo zbežat, druga sezona je pa cela o tem, kako so na begu.
Tko čist na kratko.
Za vse ki ste zainteresirani, vam svetujem da si rajši snemate z neta dol to serijo, ker je tolk napeta da boste kozarce metal v TV ko bodo reklame, če maš celoten del brez reklam ti adrenalin šopa 100 na uro.
ja seveda prison break... jst sem pogledala 1. sezono in se je tko končala, da morm dalje gledat obvezno. nasploh je nanizanka tko zasnovana, da ko začneš gledat obvezno moraš vsaj 3-4 dele pogledat, kr te reees zanima kaj bo dalje... jutr dobin 2. sezono tko, da bom spet par urc pred compom
And once you lose yourself, you have two choices: find the person you used to be... or lose that person completely.
Joj včer je bil zadnji del 1.sezone na hr-RTL-u, ampak si že lovdam prvih 10 delov 2.sezone in komi čakam kaj bo čist not padla... res je zakon serija
Sam ta zadnji del pa ..še posebi tist z T-Bagovo roko...double
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Jst sm si tut tole čist iz dolgočasja dol potegnla in morm rečt, da me je ta serija čist prepričala Sicer sm še čist na začetki mislem, da sem pogledala 5 delov prve sezone...sam že zdej sm čist not padla, kaj šele bo
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
zanč sm bla pr frendu k je lih gledu tole na kompu in sm tko mal začela gledat in sm čist not padla, skp sva pogledala zadnjih par delov. zdej mam pa doma celo prvo in pou druge sezone + slovenski podnapisi in sam še to gledam. res fuuuul zakon