^^to sm lih zanč brala. v bistvu nima nobene neposredne veze s položajem 69 ( ), ampk gre v bistvu za letnico, pač neko obdobje. pa sej veš o čem gre pesm
Poison Girl napisal/-a:^^to sm lih zanč brala. v bistvu nima nobene neposredne veze s položajem 69 ( ), ampk gre v bistvu za letnico, pač neko obdobje. pa sej veš o čem gre pesm
aja, to ni blo natančno
ma vsi pravjo d ma, pa de je glih to fora d vsi misljo d gre za obdobje, v bistvu pa d je s položajem pa cela zgodba v glavnm okol tega. sam tko me je zanimal č kdo ve
Poison Girl napisal/-a:^^to sm lih zanč brala. v bistvu nima nobene neposredne veze s položajem 69 ( ), ampk gre v bistvu za letnico, pač neko obdobje. pa sej veš o čem gre pesm
aja, to ni blo natančno
po moje je bl asociacija na leto 69, flower power pa to....
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -
aja, to ni blo natančno
Njegov odgovor je:
Stevilka 69 se je tam znasla samo zaradi reference na seksualni polozaj. Ne glede na to, kaj kdo pravi, pesem govori o spominih na poletje in osebo, s katero se je kdo takrat ljubil. Ena mojih najljubsih pesmi je Night Moves Boba Segerja - bil sem navdihnjen, da bi napisal tako dobro pesem in to je rezultat.
aja, to ni blo natančno
Njegov odgovor je:
Stevilka 69 se je tam znasla samo zaradi reference na seksualni polozaj. Ne glede na to, kaj kdo pravi, pesem govori o spominih na poletje in osebo, s katero se je kdo takrat ljubil. Ena mojih najljubsih pesmi je Night Moves Boba Segerja - bil sem navdihnjen, da bi napisal tako dobro pesem in to je rezultat.