Angel girl napisal/-a:Juhuuuu Brandy's gone Joj gledat je nism več mogla, oz gledat njene pojave, obnašanja. Kot sama na izgled ni tok grozna kokr tisti njeni frisi mislm jao. Ujej naslednjič bo pa spet veselo z Mrs Jay Leno Kera izjava od Janice, jst umeram od smeha.
Men je pa Brandy delovala, ok mau grdo se slis, ampak tko mau ``zaostalo´´. Ne vem pa, da ti kr tkole grozi, da te bo pretepla sej le kao odrasla ženska, k za moje pojme, ce je pr pameti, ne more takih izjav dajat...
Men je pa Kathlen (al pa Kahlen) ne vem kak se napiše točn tak cotkana
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Angel girl napisal/-a:Una že vidm da jim bo živce požrla, pozabla kako ji je ime una črnka seveda.
Najbrž misliš Monique. Men tud una Indijka sploh ni lepa, ok, res da sploh ne vem, kaj je za Indijce lepo in kaj ne, ampak meni ni všeč.
Pa tud jst bi veeliiik raj vidla Janice kot pa dolgočasno Twiggy. Se vsaj do konca narežim njenim komentarjem in obnašanju.
joj mene pa resno jezi k ne najdem na emule da bi dol potegnla..
s kot ste dol potegnile?
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.