Zame je klofuta huje kot da me en zbrca v rit in je pretepanje ja. Ker je najhuje, da te nekdo udari po obrazu
Vem. Zato je klofuta po licu milijonkrat bolj učinkovita, kot če nekoga zbrcaš do nezavesti. Klofuta deluje poniževalno.
ti boš svojim otrokom in ženis vcepil spoštovanje do tebe s tem, da jih boš klofutal. Dont fink sou. Žena se se bo ločila, otroci te bojo sovražili ne pa spoštovali
Meni moje zarocenke ali punc pa res ni treba kloftati. Za razliko od vecine ljudi, katere srecujem so lepo vzgojene in ravno zaradi tega jih odrasli spostujejo. Midva z Mélisso sva se odlocila, da jih bova vzgojila, da bodo delovale karseda samostojne. Oziroma z drugimi besedami, da ne bodo neke mamine ali ocijeve hcerkice, ki se bodo celo zivljenjen drzale za mamino krilo in jih bo strah vsega.
Aja nisem vedla, da je treba vsakem in se obnaša nesramno primazat eno klofuto.
Vsako potrpljenje ima svoje meje. Vprasaj kateregakoli gasilca, ki je kdaj v kaksni kocljivi situaciji prisolil panicni zenski ali moskemu klofuto, da se je umiril in zbistril...
Tvoje razmišljanje je, kot bi živel v pamtiveku in kot, da te je fotr vedno pretepal in ti poleg tega še pral možgane
He he he! Ja... Pamtivek, konzervativno, nazadnjasko, klerikalno, srednjevesko, fasisticno... To so najljubse fraze danasnje scrkljane mladine.

Z takim odnosom ne boste nikoli vzgojile otrok, da se bodo znali postaviti za sebe.
Jemina, jaz sem jih veckrat dobil za usesa od svoje uciteljice v osnovni soli (:D) kot od oceta, ki mi je zal preminil, ko sem bil 14. Najhuje me je stari naseskal, ko sem bil star 9 in sem zakuril ogenj na dvoriscu drvarnice in kmalu pozgal bliznji gozd. Od takrat sem vedno ekstra previden vsakic, ko zakurim ogenj, ker se spomnim tega dogodka. Staremu ne zamerim nicesar. Ce bi bil jaz na njegovem mestu, bi verjetno storil enako.
Kdor ne skace, ni cigan - Zagovorniki Romov so pred postojnskim nastanitvenim centrom z vzklikanjem in skakanjem kazali podporo Romom