nenačrtovana in tudi nezaželena (z očetove strani). oči je mami rekel, da mora naredit splav in da ji plača. pa se je očitno uprla, ker ima rada otroke in je tud omenila, da nikol ne bi delala splava. je pa men blo dost hudo, k sm to pred letom izvedela. mi je šlo grozn na jok v trenutku, ko ni blo več mami zravn. sicer je mami hotla omilit zadevo, da je bil poj oče vesel, k sm se rodila, sam men nekak to ni preveč pomenil. ni fajn občutek, da nisi bil zaželjen, vsaj mene še zj mal boli k pomislim na to. ka morm, na take družinske stvari sem preveč občutljiva. cmera bi se reklo

mi je lažje, k sm izvedela, da brat tudi ni bil zaželjen od očeta. da se ne počutm, kot da sm edina, k drugače bi se verjetno sama seb smilila. mislim, da bratu tega mami ni pravla, ker tudi nikol ni vprašal. pa jst mu ne mislim tega omenjat, ker mislim, da tud njemu ne bi bilo vseeno, čeprav je starejši. res nočem, da se še s tem obremenjuje.
"A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort" - Herm Albrite