Bar II [združeni temi]
A špela je bla zraven Jerneja na stolu? To je bla una scena, ko je nekej žrebov an?...sj to je logično da so stare mame glasovale za Špelo..sj je taka kot one...še kkšna stara mama je bolj zanimiva kot tale dolgočasna Špela 

Zadnjič spremenil jemina, dne 25. Nov. 2006 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
jemina napisal/-a:A špela je bla zraven Jerneja na stolu? To je bla una scena, ko je nekej žrebov an?...sj to je logično da so stare mame glasovale za Špelo..sj je taka kot one...še kkšna stara mama je bolj zanimiva kot tale dolgočasna Šela

ja ja žrebu je, ker ni vedu kako bi se odloču...bogi gregi

hej, mal sem zamudila ... tista punca, k je pa klemnu všeč, je pa tud v resnici ful ful fletkana, pa taka simpatična in prijazna. jst klemna čist razumem. pa z njeno postavo ni nč narobe. v vseh pogledih je supet punca. ma pa fanta, kolkr vem. tko da nč se sekirat. pa mal pejte v bar an, pa bodte prijazne okrog klemna, mogoče vas pa opaz 

pikka napisal/-a:hej, mal sem zamudila ... tista punca, k je pa klemnu všeč, je pa tud v resnici ful ful fletkana, pa taka simpatična in prijazna. jst klemna čist razumem. pa z njeno postavo ni nč narobe. v vseh pogledih je supet punca. ma pa fanta, kolkr vem. tko da nč se sekirat. pa mal pejte v bar an, pa bodte prijazne okrog klemna, mogoče vas pa opaz
čaki a potem klemen ne ve da ima tista punca fanta??
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
No men je žau da ni kdo od tipov zraven Jerneja sedel in bi po moje pol Jernej zmagal- tako pa verjetno ravno kontra ker je zadnja bejba v baru. Kar se tiče žrebanja. Mislim snemal so lahko dokler ni izžrebal Špele- manipulacije so ful možne- saj posnetek ni bil pokazan v kosu-Pop lahko počne kaj mu je volja oni pa imajo podpisane pogodbe in ne vem kok klavzul.
Sicer pa ste videli posnetke Jerneja in Grega- mislim tip pretirava - tri bejbe v enem večeru- te pa vse sladke okoli njega, kot je že en napisal a se punce res tok mal cenijo in sploh ne pazijo kaj počnejo in predvsem kje- nek usran Wc.
Sicer pa ste videli posnetke Jerneja in Grega- mislim tip pretirava - tri bejbe v enem večeru- te pa vse sladke okoli njega, kot je že en napisal a se punce res tok mal cenijo in sploh ne pazijo kaj počnejo in predvsem kje- nek usran Wc.
OK, jaz nisem opazla, da bi kateri listek bolj zmeckal. Sicer pa vsak, ki je malo bolj skepticen glede cesa, vedno najde oz. "vidi" kako tako stvar.
No, saj mogoce ga je res. V bistvu pa who cares..
Glavno, da je Jernej premagan in to s strani Spele, proti kateri je v casu skupin imel toliko proti..
Konec koncev pa sem jaz tak za Emila, ker mi je tak cute, tak preprost, pa skor vedno nasmejan, pa vedno kako tako smesno pribije
No, saj mogoce ga je res. V bistvu pa who cares..

Konec koncev pa sem jaz tak za Emila, ker mi je tak cute, tak preprost, pa skor vedno nasmejan, pa vedno kako tako smesno pribije