Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

Ojoj, kok si bojo kej zdej talali pluse in minuse, ko so še sami frendi ostal. Js bi še najmanj pogrešala Špelo, K, G in E pa so vsi moji favoriti in so mi vsi enako fajni. Težka bo, res :cry: :cry: :cry:
...
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

aaaaaaaaaaaaaaa... na bryana adamsa grejo jutr... kok sm jim fouš :cry: :cry: :cry: :cry:
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

Pa je šel jerry ven, ne vem zakaj, ampak na presenečenje vseh, mi je on ful prirasu k srcu, tako d sm prov žalostna, da je šel ven :cry:
Drgač pa ja, še 3 tedne pa bo vse znano... :D z mami sva se menli, da najbrž bo zmagu emil :) me prav zanima, kako se bo razpletno, glede na to so ostali samo tisti, ki se med sabo res ful dobr štekajo :D
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

ma ja!
to je ful čudno - 25000 glasov špeli. kje so pa tisti, ki so prejšnji teden glasovali za jerneja?
po mojem je spet prirejeno št. glasov, sam zato, da bo ena ženska not ostala
QIQI
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a QIQI »

ninc napisal/-a:ma ja!
to je ful čudno - 25000 glasov špeli. kje so pa tisti, ki so prejšnji teden glasovali za jerneja?

tisti, ki so podpirali jerneja proti bojani, ga ne nujno tudi proti špeli. :wink:
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica

ninc napisal/-a:ma ja!

hmm a mislš?, ne vem no :roll: če je tako, pol naj bi tudi ona zmagala...no sej bomo vidli... :)
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

jah .. nad pričakovanji!! Špela, da je ostala??? zanimivo..čeprou kr stavm na njo - je blizu zmage, to sm vedla koj na začetku, ker je ista ko andrej iz bar1, vsi jo težko sprejmejo, nekej posebnga je..lih tak mehkužc.. :eek: :eek:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

ma ne, jaz špele ne bi primerjala z andrejem. zna pa presenetit. pa gregor tud. nekako ju ne znam, ne morem prebrat.
sta mi pa zato bolj ostala dva všeč - že od začetka. upam, da ostaneta tudi v finalu
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Baaabaaajjj mada faka ... :D Kva ga je nabila Špela ejjjj annbelivblll ... :scherzkeks:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

spela mi je taka...hexa :lach: (ne morm si pomagat). Đeri rulz - skoda, da ne bo mogel an koncert it...ker, ce bi on zraven pel, bi se vsaj vrei slisalo, ne pa toti, ko bojo vsi tak krulili poleg :rofl:
ps: sej vem, da sem hudobna no :D ampak Spela je prva, ko bi jo dala ven :twisted:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

ja, jaz bi tud rajši jerryja obdržala, gregorja pa poslala domov, da bi bla večja žurka
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica

ninc napisal/-a:ja, jaz bi tud rajši jerryja obdržala, gregorja pa poslala domov, da bi bla večja žurka

se strinjam s tem, popolnoma...sam kej k ni tako :/
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

ninc napisal/-a:ja, jaz bi tud rajši jerryja obdržala, gregorja pa poslala domov, da bi bla večja žurka

Se strinjam. Sicer pa je moj favorit Emil. :)
Lahko imam vse.
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objava Napisal/-a Bina »

Jaz pa sem taaaaak srečna, da je ta krota od Jerry-ja ven letel. In točno tak kot sem rekla, da bo ven letel z veliko razliko! Yes! :tanz:
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Tko k sm rekla par strani nazaj: tista priljubljenost ni realna & Špelini feni so se zbudl in ns presenetl. Čeprov ko je povedu Bastjan število glasov sm bla zihr da jih je Špela dubla sam 11.000... No sm pa vesela, da je Đeri končno šou!!!!! Bom rajš Bar od zdj naprej gledala... Pač usak ko gre vn se mn dogaja, zdj ko jih je pa sam še 4 pa sploh, ampak usak na bruhanje mi ne bo več šlo, ker ni več Đerija :)
Če nisi del rešitve, si del problema.
Odgovori