Pizza
- moj_zlobni_jaz
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Odvisno od števila sončnih peg
mmmmmmmmm pizza...
jst mam najraj pikantno (no, pekočo), pol je pa kaka mesna ali kraška ali s tuno. klasična je ok, sam če je le možno se ji izognem. pa zaenkrat še nism naletel na tako, da je ne bi jedel.
aja, kečap definitivno ne sodi na pizzo. v nobeni obliki.
najboljša je pa pri verdiju v grižah ali pa moja lastna kreacija
jst mam najraj pikantno (no, pekočo), pol je pa kaka mesna ali kraška ali s tuno. klasična je ok, sam če je le možno se ji izognem. pa zaenkrat še nism naletel na tako, da je ne bi jedel.
aja, kečap definitivno ne sodi na pizzo. v nobeni obliki.
najboljša je pa pri verdiju v grižah ali pa moja lastna kreacija

-
- Sramežljivka
Jz mam tud rada pizzo
Najraj mam margarito al pa klasično.
Znam jo tud sama doma narest, najraj mam pa mojo tako, s tanko skorjo, velik kečapa, pa velik origanota, pol povrh sirček, gor pa odvisn kaj se tkrt doma najde, učasih pa tud sam margarito nardim
Ne maram pa, če je na pici preveč gob gor, pa kkšnih morskih, sadnih, zelenjavnih pic...

Najraj mam margarito al pa klasično.

Znam jo tud sama doma narest, najraj mam pa mojo tako, s tanko skorjo, velik kečapa, pa velik origanota, pol povrh sirček, gor pa odvisn kaj se tkrt doma najde, učasih pa tud sam margarito nardim

Ne maram pa, če je na pici preveč gob gor, pa kkšnih morskih, sadnih, zelenjavnih pic...

Obožujem jo! Ampak samo margerito. Boljša mi je sicer z mozzarello ampak jo jem tudi z navadnim sirom. Zraven mam rada pa tatarsko omako, majonezo ali kislo smetano.
Kadar si jo pečem doma, si dam minutko pred koncem pečenja samo rumenjak gor. Njami!
Kadar si jo pečem doma, si dam minutko pred koncem pečenja samo rumenjak gor. Njami!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.