tale bar je b e d e n. Tale Jernej je isti kot je bil Andrej, Emilu se samo zmaga kaže pred očmi, Gregor je smotan do amena, Špela mi gre na k***c, Klemen pa...pojma nimam kaj naj si o njem mislim.
Torej vsi so za domov, pa da je konc tega sranja
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
no angel napisal/-a:Men se zdi pa čist ql da je Klemen Ines ven poslal, ker mi je bla res zoprna, pa očitno tud ona ne zna prenest poraza (tak kot Tina). Mah, bednica.
Ja, se strinjam!
Sicer pa s kakšnim izgovorom bi le dal ven Jerneja, da se kao ne razumeta najbolje, haloo? Pol bi šele izpadel hinavec.
In to kar je rekel Klemen, da bi Ines pač najmanj pogrešali, če bi odšla domov je imel čist prav, verjetno, k je bil doma je gledal mal po netu in je videl da je imela najmanjšo priljubljenost in je po tem tako sklepal. In jaz mislim, da se je čist prav odločil!
am najprej naj povem, da sem ful presenečena, ker ma jerry najvišjo priljubljenost pa srečna, hihi po tolk kritiziranju si neb tega niti mislila zanima me pa, kdaj se zve, kdo bo na drugem vročem stolu?
pa kaj je blo s to katrco? mi ni čist dost jasno sem nekaj tuki brala...sam ne vem
angel_girl napisal/-a:am najprej naj povem, da sem ful presenečena, ker ma jerry najvišjo priljubljenost pa srečna, hihi po tolk kritiziranju si neb tega niti mislila zanima me pa, kdaj se zve, kdo bo na drugem vročem stolu? pa kaj je blo s to katrco? mi ni čist dost jasno sem nekaj tuki brala...sam ne vem
Kdo bo na drugem stolu boš vidla jutri v oddaji.
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
J.Lo napisal/-a:In Gregor bo masiral 40-letno gospo...
Na strani piše, da ma 60 let...
Tudi Gregor se je prodajal. Če smo bolj natančni, je Primorec prodajal svoje maserske usluge. Na koncu je bil deležen le 5000 tolarjev, vendar je prepričan, da bo 60 letna gospa nadvse zadovoljna z masažo.
jz pa đerija videt več ne morem res.. trenutno mi je najboljš klemen (mogoč zato kr je korošec tko kt jst).. fajni je.. navijam za njega.. al pa emila.. sej je gregor tud dost vredu, sam se mi zdi da se mal preveč nosi pa to drgač pa ne gledam več redno, ker mi je že dolgčas.. lanska generacija mi je bla bolj zanimiva..
Waves of sound they move my body Touch my body, pull me deeper into you So hold on to me, cause we're fallin weightlessly Gravity callin, now I'm falling through.
me prav zanima kdo bo šel na drugi vroči stol nocoj...
je grega reku, da bo žrebu! Emilu se pa zdi to fuuuul bedna ideja (je reku gregorju: "Kurc te gleda... znajdi se drugače... js sem se tudi mogu!"