kok gre pa ta baba že men na kozlanje... tok zoprnga stvora od ženske pa še ne no
... jst bi jo dvakrat na gobec pa poslala skrete ribat...pa unga Brada Pitta tud k je čist pod njen vpliv padu... seronja
... jst bi jo dvakrat na gobec pa poslala skrete ribat...pa unga Brada Pitta tud k je čist pod njen vpliv padu... seronjajullia napisal/-a:no ja, ampak po drugi strani si pa kar predstavljam svojo rekacijo, če bi fantova bivša najprej razlagala, kako ga še vedno ljubi, potem bi pa na večerjo njegove starše vabila, kot da so one big happy family.

jullia napisal/-a:no ja, ampak po drugi strani si pa kar predstavljam svojo rekacijo, če bi fantova bivša najprej razlagala, kako ga še vedno ljubi, potem bi pa na večerjo njegove starše vabila, kot da so one big happy family.
micamaca napisal/-a:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20061123_3084679.php
...no je pa res, da se je prva Angelina vmeala tle notr. Nevem v keri reviji sem brala, da jima je vedeževalka prerokovala, da se bosta v enem letu razšla in se bo Brad vrnil k Jen...kr nekej no
...najo pa vsi tud ful opraviti z njimi, predvsem z njo.
...miselm helou...pomoje tudi za to daje tolk denarja v dobrodelne namene...folk res neve, kaj slabga bi povedov o njej, ker je prevč že skorej popolna in ma res skorej vse v lajfu 

Kar se tiče njene igralske kariere... Edini film, v katerem se mi je zdela kolikor toliko vredu (kot lik, ne vizualno), je bil Zbiralec življenj. V skoraj vseh ostalih filmih pa igra neko super žensko, ki strelja (in to boljše kot marsikateri moški-še za film je to malo too much
), se pretepa in s tistimi najlonkami zapeljuje moške po celem svetu, obenem pa igra neko super duper mamo, ko kot po tekočem traku posvaja otroka za otrokom. Vse skupaj je malo preveč tipično ameriško, da bi bilo lahko res. Glede zakona z Bradom pa ne bi komentirala, ker itak ni nič za povedati pri tem. Jennifer se mi zdi bolj normalna kot Angie, ker izgleda naravno in si še ni šla polnit svojih ustnic, kljub temu da nima popolne oblike.
mily napisal/-a::lol: Angelina obtožila Jennifer, da se meša v Bradovo življenje.
Ta je pa dobra. Očitno je Angelina zgubila spomin.
Vseeno pa je lahko zgodba čisto drugačna, ker ne vemo, kaj je dejansko res, kaj pa ne. Včasih tudi tabloidi vse prikrojijo po svoje. Ravno zato ne berem trič tračev, ker povsod piše nekaj drugega in me potem mine radovednost. Mi je baš vseeno za te slavne.