Jaz sem pa gor na forumu samo med tednom - v službi, ker imam preveč časa. Tako da prižgem PC ob 8 in ga ob 15 ugasnem in to je to!! Med vikendom pa skoraj nikoli nisem za računalnikom.
TOMCAT napisal/-a:Jaz sem pa gor na forumu samo med tednom - v službi, ker imam preveč časa. Tako da prižgem PC ob 8 in ga ob 15 ugasnem in to je to!! Med vikendom pa skoraj nikoli nisem za računalnikom.
enako tukej... čeprov zdej k sem si nabavla CSI igrco bom po moje cel vikend za računalnikom
TOMCAT napisal/-a:Jaz sem pa gor na forumu samo med tednom - v službi, ker imam preveč časa. Tako da prižgem PC ob 8 in ga ob 15 ugasnem in to je to!! Med vikendom pa skoraj nikoli nisem za računalnikom.
Jst imam tud računalnik cel dan prižgan, tako da tudi na forum večkrat skočim, če pač nimam nič za delat. Samo ne bi rekla, da sem zasvojena, ker če kdaj po par dni nisem gor, ga nič ne pogrešam.
Eh jst sm na začetku non-stop pisala na forum, sem bla res zasvojena..zdj zadnje čase pa sploh nimam več volje tok pisat,ker je povsod sam prerekanje, če rečš neki kar ni čist ušeč drugim al pa je mal drgač te vsi takoj napadejo..sam jebat ga tko pač je a ne .
Če sm doma, mam večina časa forum kr naštiman, pol pa na vsake tolk časa počekiram une teme, k me zanimajo Če pa nism, ga pa tud nč ne pogrešam...se prav nism zasvojena