OMFG... a se je klemnu čist skisal al kaj??? zdj je pa tak hinavc izpadu tko k lanski barovci k so minuse potalal rezervam sam zato ker so zadnji pršli
YESSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To mi delaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go Jerko, go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sem si kar mislila, da bo tako; ker jo Klemen najmanj pozna, pa še nazmes je prišla notri ... čeprav je tudi Ines škoda Ampak nekdo je moral ven. Samo res nevem, zakaj ni ven poslal Jerneja?
moron en pa kaj temu ni blo jasn...P***a res bom pogrešala đerija ja..sanjam o njemu pa ne ines no...a dej, že tko so vse babe šle, zdej pa sam še ena...pa zakaj raj ni špele ven ruknu...zakaj ines...o matr, ne maram ga več spljoh res pa je da to ni več igra koga mam rad, ampak igra o dvanajstih miljionih...začelo se je taktiziranje...in počas počas, bodo šli močnejši tud ven...
pompomGirl napisal/-a:YESSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To mi delaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Go Jerko, go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa joj, a se ta Klemen dela slepega al dejansko je slep?! Zdej neki razlaga, da se je mogu vživet v vlogo gledalcev, koga bi oni najmanj pogrešali.. Wtf no.
*SweetGirl* napisal/-a:micamaca: ok mogoč sem se narobe izrazla-vedla.. predvidevala.. POglej par strani nazaj... sem že takrat napisala, da mislim, da ne bo dal jerrya...
ma ja sej sem te kapirala ... tvoj post mi je samo služil za nadaljevanje mojega mnenja... v smislu da mu je Jerk dal nazadnje minus in je posledično tud ven letu, zdej ga je pa pustu not... kao da ga bodo gledalci najmanj pogrešali... ja zihr ... mogoče mu je pa goriška mafija kej zagrozila
Men je pa čist všeč Klemnova odločitev. Kakorkoli bi se odločil bi posamezniki kritizirali njegovo odločitev. In glede na to, da vas ogromno pravi da Jerneja ne bi pogrešale, to ne velja potem za celo slovenijo. Kajti za seboj ima kar precejšo delegacijo. Tako, da Klemen se je dobro odločil po katerem kriteriju bo šel en ven. Pa mi je bila Ines ful faca.
cotkica napisal/-a:Men je pa čist všeč Klemnova odločitev. Kakorkoli bi se odločil bi posamezniki kritizirali njegovo odločitev. In glede na to, da vas ogromno pravi da Jerneja ne bi pogrešale, to ne velja potem za celo slovenijo. Kajti za seboj ima kar precejšo delegacijo. Tako, da Klemen se je dobro odločil po katerem kriteriju bo šel en ven. Pa mi je bila Ines ful faca.
Men je tud to fer. Oziroma mi je kar čist vseen, vedla sm al bo Jernej al Ines,.. Itak bi eden izmed njiju po možnosti letu ven v soboto. Jerneja ne marajo preveč, Ines pa pač ni Tina, tud če tko zgleda.