Moj sanjski poklic je neki v zvezi z pedagogiko. ful si želim to študirat, k si sama sebe sploh ne predstavljam v vlogi vzgojiltece(hodm na vzgojitelsjko šolo). tko da upam da bom čez par let pedagoginja tut andragoginja bo dobr..sm da bo v zvezi z vzgojo in izobraževanjem
Yancha napisal/-a:Jst bi bla pa prevajalka al pa profesorica angleščine :D
to pa ni moj sanjski, ampak kr bodoči poklic. no pa rečmo da sanjski... zaželjeni
sanjski so bolj tisti, kjer delaš kar maš rd, pa zaslužš dost keša. prof. ang. so pa še na fakultetah bolj bogi, vsaj tko je men rekla prof. za angleško poezijo
Kriminalistka... že odkar vem za sebe sem najprej hotla bit policaj, pol ko sm to besedo osvojila sm pa vedla da je to to... Pol sm pa na žalost lih takrt ko je blo treba sprejet odločitev kam najprej bla mal čudna, pa sm se vpisala drugam... na srečo ne tolk daleč stran... ampak želja pa ostaja... Bla bi pa tud novinarka in bi pokrivala zgolj vojaško področje.
Moj sanjski poklic je lektorica in pisateljica. Ampak kolikor mi je znano, se v Sloveniji ne da ravno živeti od plače svobodnega umetnika (beri: pisateljskega poklica). Na žalost je pač tako, da moraš postaviti tisto, kar te veseli, na stranski tir in se odločiti za nekaj, pri čemer je boljši zaslužek, vendar te ne zanima oz. osrečuje najbolj...