No evo js mam tud to... a se ti kej sanja kolk stane nova baterija ker men zdrži samo dva dni
Aja? Pa ga dolgo že maš??? Jaz sem si lih tega kupla,ker ja kao dobra baterija. Trenutno mi drži 4 dni. Drugače pa-lani sem za Siemensa kupla novo baterijo za 4000 sit, tak da mislim da je ta tudi tak.
Hm...meni pa ne gre pošiljati MMSov!!! Pa ne vem zakaj Poleg vsega sem v paketu dobila neki cd ka si lahko muziko pa slike preko računalnika prenašaš. Samo ko jaz povežem prek IR mobitel+rač. mi ne gre. PM!!!!
Bulma napisal/-a: Poleg vsega sem v paketu dobila neki cd ka si lahko muziko pa slike preko računalnika prenašaš. Samo ko jaz povežem prek IR mobitel+rač. mi ne gre. PM!!!!
Jst sm pa motorolo V3 tkole probalva povezat. pa v dokler je bil program v prvo gor instaliran je še šlo, ko sm pa računalnik formatirala, pa na novo program naložila je šlu pa vse k k****! sploh noče več delat
No evo js mam tud to... a se ti kej sanja kolk stane nova baterija ker men zdrži samo dva dni
Aja? Pa ga dolgo že maš??? Jaz sem si lih tega kupla,ker ja kao dobra baterija. Trenutno mi drži 4 dni. Drugače pa-lani sem za Siemensa kupla novo baterijo za 4000 sit, tak da mislim da je ta tudi tak.
Hm...meni pa ne gre pošiljati MMSov!!! Pa ne vem zakaj Poleg vsega sem v paketu dobila neki cd ka si lahko muziko pa slike preko računalnika prenašaš. Samo ko jaz povežem prek IR mobitel+rač. mi ne gre. PM!!!!
ah ne sori sm te ustrašla.
Moj je star kšn let že pomojm, če ne več, in un k ga je prej meu je očitno tok baterijo iztrošu... ne vem, kaj je delu. No sej sam da vem kok nova stane... Če se mi sploh splača novo kupvat, ker me zadnje čase un SE k610i iz Mobitelove itak akcije took lepo gleda
Jst sm pa končno dobila svojo motorolco nazaj. nabiral se je prah pod displayem in so mi zamenjal enkranček pod garancijo tko da tiste k se vam isto dogaja, pejte na servis dokler je še zastojn(pod garancijo)