ja res je kr tko fajn lepo hitro enostavno h sebi vzet romsko družino, oziroma kakršnokoli številno družino, oziroma že samo enega člana...

ja, res tega nebi nardila...ne z njimi, ne z nobenim drugim..mislm kašne mate...
in ne romov res ne gre posploševat..sori, ampak zihr niso krivi lih za vse vse vse dogodke, vlome, kraje, posilstva in kajjestvemkaj...
in še vedno sm mnenja, da ne morš človeka kr tko strepat u hosto, kot je z njimi nardila naša država...nekje pa more bit neka meja...naj pa mal zakone spremenijo in se drugače obrnejo na problem...
in hiša zastonj...ja valda, jst bi jo tud hotla če bi me tko strepal ven z moje...kje pa nj drgač žvijo? v hosti, oziroma v azilnem domu in še naprej skos in skos država pobirajo +denarja?
jst nevem...res niso lih najboljši, res delajo pizdarije, res so neumorni, ampak še vedno se da vse drugač rešt, kot to rešujejo zdej...men gre tud gospod sstrojan blazno na živce in jst ne branim romov, samo na živce mi gre nesposobnost države, ki bi romski problem morala rešit že zdavnej, ne pa zadnjo minuto ko poči, pa kr neki na slepo in nepravično...
aja zato so spolno zlorabljeni otroci celo otroštvo tiho. vsakič sproti se razveselijo fotrovega kur**. zdej mi je pa jasno pa tista bejba, ki je po 15ih letih prijavila župnikovo spolno nadlegovanje je to verjetno tudi naredila iz čiste preračunljivosti. sori, ampak meni pritisk dvigne prav vsaka izjava, ki namiguje, da je žrtev spolnega nasilja karkoli drugega kot žrtev.
mislm, da je velika razlika med otrokom in gospo v najlepših letih..
veš, dostkrat se zgodi da žrtev sploh ni žrtev, ampak je žrtev posiljevalec kobajagi, ki se je še dotaknu ni...
tle se res ne da sklepat ne v eno, ne v drugo smer...ti pač tko mislš, jest pač drugače...in to je to...
orion....kot sm že rekla, đabe jih zihr ni kasiru, so že mel kšna spore...sem proti nasilju, ampak sm pač povedala da brezveze zihr ni blo...
in mislš, da babica po tolkih letih suše, ni bla vesela ponovnega sexa?

kot sm že rekla...ne mormo vedet...ampak jst dopuščam vse možne opcije...kaj je res, pa sam onedva vesta in noben drug...