...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Ma film niti ni neki grozen, sam čudne so te lutke not.
Sem pa ene tri leta nazaj tko okol 22ih hodila s prjatlco po Kočevju, pa sva šli lih po eni stranski ulici, blo je itak čist temno, pa sem tko pogledala na levo pa vidla eno malo lutko v izložbi, k me je na hitrco asociirala na tega Chucky-ja .. Takt sm pa sam zalavfala. + še cerkveni zvonovi so začel lih takrat bit
Ta film mam doma na DVD-ju,sam mi nekak ne znese,da bi si ga pogledala...Sm vidla samo inserte od filma,pa se mi ne zdi prou nč grozen...Zame mora bit res spooooky,da uživam u filmu...Chucky je zame bl komedija,k pa grozljivka .
Ne odobravam!
Otroci so ga dejansko posnemali in zaradi tega je kar nekaj otrok na cesti umrlo! Npr. eden se je ulegel na črto na cesti, nato pa se mu je ena ženska peljala čez glavo!
Sicer sama filma nisem gledala, sem pa veliko brala in slišala o tem.
Ja, saj ne relčem, da je 6 letni otrok kriv, da je umrl! Starši so krivi, itak. Jaz mojemu otroku ne bi pustila gledat takšnih fulmov. otroci imajo preveliko domišljijo in dobijo preveč motivacije za razna početja ob gledanju televizije.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
tale film je biu res tabolš in se ga ful spominjam iz otroških časov... sm gledla skor vse dele (izjema je bil zadnji), drugi mi je biu najtabol... sma si ga posnela z bratom na videokaseto in sma pol to nonstop gledla... sam pol me je blo strah edino to, da bo moja lutka tut oživela in začela pobijat... jaja sm mela kr bujno domišljijo pol
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
Heh, jst sm ravn pogledala Seeds of Chucky ... in sm se tko nasmejala zravn, ker ne vem no ... to men ni grozljivka, ampak komedija s pridihom grozljivke