jst sem se prijavla. učiri sem poslala dokazila in zdej komi čakam, da me kej obvestijo... drgač se pa malo bojim tistih razgovorov. a lohk tiste k ste že ble mal poveste kako to sploh zgleda (kaj sprašujejo)? thanks
alina napisal/-a:ja razpis je že mimo! in dons so bli že prvi testi in sploh niso bli težki-vsaj men se niso zdel...je bla pa samo angleščina in če si to naredil maš zdaj naslednji teden intervju-ampak samo v slovenščini, tko da ne vem kdaj pridejo na vrsto drugi jeziki!?
jst sm se tut prjavla pa čakam zdj na odgovor konec novembra...zanima me samo kak zgleda izpit iz angleščine? hvala:D
alina napisal/-a:ja razpis je že mimo! in dons so bli že prvi testi in sploh niso bli težki-vsaj men se niso zdel...je bla pa samo angleščina in če si to naredil maš zdaj naslednji teden intervju-ampak samo v slovenščini, tko da ne vem kdaj pridejo na vrsto drugi jeziki!?
jst sm se tut prjavla pa čakam zdj na odgovor konec novembra...zanima me samo kak zgleda izpit iz angleščine? hvala:D
test iz angleščine je mala malca...res če vsaj približno znaš angleščino na enem splošnem gimnazijskem nivoju ga opraviš brez težav! pa ne se ustrašit k bo verjetno notri tut kakšno malo bolj letalsko besedišče
It looks like we could have made it baby...me and you!
zanima me sam še tko nasploh...če že bl tešk usklajujete tole delo stevardese z faksom, kak je pa pol z vašimi fanti? k jst res ne vem kak bi pol še s tem uskladila...al maš dost časa da si uskladiš pol k si fraj ta urnik tut z faksom in s fantom. lp (zdj čakamo na rezultat al smo sprejeti al ne:)) no sj pol pa kul za angleščino...sm gimnazijo končala, zdj sm pa izredno na zdravstveni negi.. upam da bo:) nič,lp
Zvedla sm na kadrovski, in mi je rekla, da bom sigurno dobila vabilo za preverjanje tujega jezika, ker izpolnjujem vse pogoje. Edino, ce bodo spet kj prestavl...
tud jst še nič dobila. mal čudno je vse skupi... a niso napisali, da bodo tisti testi že konec novembra?? pa tud če bodo res jutri in pojutrijšnjem, a se ne bi spodoblo, da bi vabila že poslali?!