A ga gledate po TV? Sami(e) smučate? Razpišite se
Sam tko za info, jst smučam že od malih nog (sem mela še plenice gor), gledam pa tudi vsako tekmo (ampak samo moške.Ženske so mi preveč dolgočasne)

bejbika napisal/-a:ne vem kaj je folku tok zabavnega, najprej pou dneva čakat v vrsti za žičnco, pol pa se v 5 min spustit dol po hribu ... jao, ceu žur
Ko bo bo pa čist fešta. Hišca v planinah in na juriš vsak dan. Pol pa čist uničen pred kaminom čajčka z medom pit. 

Ko se je Košir spustil dol, pa je bil po 1. vožnji ,ed prvimi, sem bla čiz živčna...sploh nisem mogla gledat...pol če je zmagov sem bla vse evforična, če pa ni je bil pa cel dan v bedu.
Men je bilo to čiz fino.
sramota sem sama sebi rekla pa še brez kondicije sem bla...sedaj počasi dobivam kondicijo nazaj in smučam...
zato tut obožujem vse zimske športe. Smučanje je užitek, pozabš na mraz, k se spuščaš po belih strminah. Pol je tle občasno še bordanje pa drsanje...

smucam ze od 4.leta al pa se prej pomoje. v 2.razredu so me dal v klub pa sem vztrajala do konc OŠ pol sm nehala mal zarad kolena k je zdej mal dokaj poškodvan
drugac pa fulne maram avstrijceu
Zdej pa sem pa tja mal pogledam.