Sugar_baby napisal/-a:a je kdo slišu kaj je bastjan povedu? jst sm slišala sam na začetku k je povedu da bodo gledalci odločal kdo od starih barovcev pride nazaj pa mi zdej ni nč jasn
A res al kaj? Sam a jih ne bo pol malo preveč?
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
*melby* napisal/-a:Jerry je na stolu, Emil izbira. En od izpadlih barovcov bo lahko nazaj pršov (verjetno bo glasovala publika)... v pon in tor, bojo imel tekmovanje, kdo ima največ prometa. In če izpadli barovec zmaga si izbere barovca namesto katerega ostane notri (en bo mogu it domov), drugače gre pa on nazaj domov.
A tako. No, verjetno bo prišel kakšen Gašper nazaj.
Vse, da dvignejo promet.
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
Svašta kaj si še ne bodo zmislili... Kr nekaj no.. Drugač pa mislim, da bo v soboto letela Bojana. Pol pa bo Jernej spet svoje kolege poklical, da bodo njegovi skupini pomagal
Sm šla dans okol treh v s.Oliver pogledat, pa je nasprot stanvanja od barovcev, tam kjer je galerija, postopal Žiga z enim frendom in telefoniral. Pomojm jih prov zalezuje in hoče nazaj
Sam na netu piše da ker kol od izpadlih loh pride.. Od kje pol da Gašper, Tina pa Klemen?! A to sam vi upate? Js upam da Klemen pride... Pol ga v pon pa tor pijem v baru
jz pa upam, da bo tega bara čimprej konc, ker so vsi... Teli ustvarjalci so pa tu za na grmado, kere bedne ideje majo. In zj bo mogu spet enden vn samo zaradi enega človeka in njegove odločitve
Dj no, to ni več normaln
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
Ewchk napisal/-a:Sam na netu piše da ker kol od izpadlih loh pride.. Od kje pol da Gašper, Tina pa Klemen?! A to sam vi upate? Js upam da Klemen pride... Pol ga v pon pa tor pijem v baru
Ja itak katerikoli lahko pride nazaj, me samo pišemo koga bi rade mele.
Saj men se zdi da bi najbolj fer blo če bi prišel Klemen, ko je moral kr tak it ...