nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

šejla napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a: sam škoda ker se deviška kožica ne zaraste nazaj, da bi napake popravil...

Se da pa zato prišit, v zagreb lahk greš na operacijo :D

Moje mnenje je, da je pri prvem seksu bolj kot pretrgana kozica, pomembna pripravljenost in odgovornost.

Jaz sem dozivela svoj pri sex pri 15, pa po pravici povedano, se mi ne zdi prezgodaj. Zgodilo se je s fantom, v katerega sem bila zaljubljena, hormoni so me razganjali in priznam, da sem bila strasno radovedna. Bila sva zascitena in zavedala sem se odgovornosti; to je pa pomoje tisto res pomembno. Kasneje se je sicer ta zveza izkazala za katastrofalno (pa nima to nic zveze s spolnostjo), vendar sem se veliko naucila in se ne sekiram.

Priznam pa, da sem dobila tudi sama ospice, ko sem brala vcasih na nekem drugem forumu forumu "klice na pomoc" v smislu "Kak mesec nazaj sem imela svoj pri spolni odnos, brez kondoma, seveda, ker drugace mi fant ne bi mogel pretgat kozice, sedaj mi pa menstruacija zamuja. A ni res, da s prvim spolnim odnosom ne mores zanosit?" :wall: :steinigung:
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka

šejla napisal/-a:Sam zakaj se moški tko rad pohvalijo da so bili z devico? Res redkoktera ima lepe spomine na prvič.

To je zato, ker ko prvic seksas, se ti niti ne sanja, da tip nima pojma :P :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

takele vsekakor niso zrele za sex :? :roll:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Rhea napisal/-a:
šejla napisal/-a:Sam zakaj se moški tko rad pohvalijo da so bili z devico? Res redkoktera ima lepe spomine na prvič.

če prvič sexaš s tistim, ki ga imaš rad te en k***c brriga al tip ma pojem al ne, ker ne sexaš zarad sexa samega, ampak zato, ker maš pač nekoga rada, ne pa zato, ker se tko hočeš dol dajat. :roll:

Kere mate ene to... :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

jemina napisal/-a:
Rhea napisal/-a:

če prvič sexaš s tistim, ki ga imaš rad te en k***c brriga al tip ma pojem al ne, ker ne sexaš zarad sexa samega, ampak zato, ker maš pač nekoga rada, ne pa zato, ker se tko hočeš dol dajat. :roll:

evo to se pa strinjam... pa jz tud nvem kaj folku ni jasn dandanes. že če moje frendice pogledam. dol se je dala s tipom k ga je vidla dvakrat u lajfu(pol jo je itak pustu takoj), in ona čis ponosna da ni več devica, in mi skos u faco meče kao "koksmkulksmsežedoldala".. stara sm 17 in nism čis prepričana da sm že zrela za kej tazga, kaj šele da bi se prej dol dala... nvem no, jz bi rada to doživela z osebo k jo bom mela res rada in mu bom zaupala in vem da mi pol ne bo žal!
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka

jemina napisal/-a:
Rhea napisal/-a:

Ammm...pa a ti locis sarkazem od resnih odgovorov? LoL

Pa ne, ni res, da ti je vseeno ali je tip dober ali ne; ce te samo naskoci in nima nekega cuta za neznost in obcutka kako mocno in do kje zariva svojo ponosno "zival", ti je vse prej kot vseeno :?
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Rhea napisal/-a:
jemina napisal/-a:
Rhea napisal/-a:

Ammm...pa a ti locis sarkazem od resnih odgovorov? LoL

Pa ne, ni res, da ti je vseeno ali je tip dober ali ne; ce te samo naskoci in nima nekega cuta za neznost in obcutka kako mocno in do kje zariva svojo ponosno "zival", ti je vse prej kot vseeno :?

in po čem naj ločim tvoj srkazem od resne govorice? :roll:
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

jemina napisal/-a:
*purple bitch* napisal/-a: sam škoda ker se deviška kožica ne zaraste nazaj, da bi napake popravil...

Jah to bi blo fino, sam kaj, pol se še tipi nebi imeli hvalet, da so sexali z devico, ker bi ble to itak vse :lach:

Sej vem da je blo rečeno v šali, sam sej to se ti itak lah že prej strga, pa si za moje pojme še vseen devica, če še nisi sexala. In pol tut če bi si (iz nočem vedeti katerega razloga) šla to nazaj šivat, za moje pojme nisi devica, si neki fejk. Itak dejstva lah prikriješ, sam izkušnja ti pa ostane, spomini ostanejo. Brezveze bi blo neki lagat, kar je, je.

Nadine, fajn, da tko razmišljaš. ;)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

15 :D pa ni mi žou. s tipam swa pa tko al tko še zmer skp.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jz mislim, da je pri izgubi nedolžnosti glavno, da ti ni žal :)
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

ja sj res je glawno d ti ni žou. kr to more bit lepa izkušnja :D
Łußyka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Łußyka »

Jst sm jo pri 16ih in mi čist nč ni žv...s tipom sva bla pol leta skp (jp, mogu je čakat ker mi je blo pri 15ih mal zgodi...takrat je blo kj druzga). zdej po dveh letih sva pa oba mnenja da bi blo brez veze prehitevat...sva sej imela mal dalše otroštvo :oops:
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

ja no sj res. k pač nardiš nardiš. je kr je. sicr pa če si prepričan u tpa pol sploh ni problema. pa tud če je treba čaka. sj swa medwa tud :D :) pa je blo pol lepš :)
Uporabniški avatar
Slatkica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Slatkica »

Hja ... Nedolžnost sem izgubila pri 15.h ... S prvim resnim fantom ... Zdaj pa nisva več skupaj in mi ni žal (*lol*, zato, da sem jo izgubila z njim) :) ...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jz se, ko se spomnim prvega sexa, samo od srca nasmejim, ker je blo tko nerodno, da dobro, da sva sploh sexala :rofl:
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Odgovori