Eno vprašanje: 10.11. sem dobila štipendijo ampak samo eno, a ne bi mogl dobit še za oktober? torej 10ga dvojno štipendijo?
Sej mi je jasno da se za poletne mesece in september ne bo dobil, sam za oktober bi se pa res lohk, kdo kej ve?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
JA odločbo sem dobila okrog 3. novembra. Se pa to razlikuje od tega, kera območna služba ti izplačuje štipendije. Ene so bolj pridne in hitre, druge pa pač ne. Na žalost. Pa lani, ko sem bla brucka, sem jo kasnej dobila, konc novembra. Upam, da boste kmalu dobile oktobrsko štipendijo.
fak ej. upam da se zezaš. kaj ti resno misliš, da jst ne vem kaj je to štipendija s tem sm hotla samo na smešen način povedat, da nimam štipendije in da je tud nikol nism mela
fak ej. upam da se zezaš. kaj ti resno misliš, da jst ne vem kaj je to štipendija s tem sm hotla samo na smešen način povedat, da nimam štipendije in da je tud nikol nism mela
Jah no...nism dojela da se hecaš pa hotla sam pomagat
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...