No me full veseli, da si se mela full dobro. Mi je tut dost ostalih kolegov povedal, da je bil koncert fenomenalen v kar ne dvomim, saj so le legende na svojem področju.......cool, ni kej.
Ja glede meetinga ti prov rade volje verjamem da krivda ni bila na tebi, ker to je pomoje kr nekj no, kao full nekj organizirajo pol je pa itak čist odvisn kok se band zmeni z organizatorji in kaj počnejo tisti hip, če jim manager dovoli npr. in blabla, tko naprej. No ne vem saj jz si to tko predstavljam.
Sj glavn da si karto dobila. A si bla dosti spredaj?
Jz pomoje ne bom šla na noben koncert to leto več, razen na kake lokalne koncertiče vrjanta jurja vstopnina pa žurka........taki koncerti tut zažigajo vedno v nulo........Drugo leto pa maybe, maybe na Grave digger, full bi šla po svoje spet.........we will see.......
Sem brala, da bo letos trajal metal kamp 7 dni..........fak, sj ne bi zmogla, ga ni dnarja.......verjetno bom šla za ene 2 dni, k mi je to osebno čist zadost.......seveda, če bo sploh kak the best band.......kr verjetno bo, če bo trajal fest toook dolg......Sam upam, da ne bodo uno sceno nardil, da bo lih v vseh teh dnevih en dober band, ki si ga bom želela pogledat.......pol pa bo jeba......

kuko se odločit.........
No sj bomo vidli, je še cajt do takrat, čeprov že pogrešam poletje, ker ratuje že svinsko mrzlo tle.......ajd, lp