Yazmeen napisal/-a:OT: Kokr sm odnesla od francoščine, k sm jo mela, mislm, da se to izgovarja "živonši"...
Drgač me pa mika, da bi enkrat probala kšn mau bolši puder, npr. od Diorja al pa kej tazga.
+vprašanje: Une k si kupujete take mau dražje pudre, me zanima, a so vredni svojga dnarja, al je isto, če si kupm enga za 3 čuke od Loreala recmo? Mislm, v čem je razlika? Al sam plačaš ime?
Jaz sm polet sprobala od kolegice Diorjev puder...in sm zdj investirala in si ga sla kupit. Je pa v sprayu in stane 9.300, pod prvo je res ful obstojen, zjutr po zuranju se zmer lepo zgleda, pod drugo je nanesen v 5 sekundah itd.
Po ta novem sm se odlocla da bom dala za te osnovne stvari rajs vec dnarja pa da je za kej.
Zelim si pa:
*Armani - Code parfum
*ena sencila k sm jih vidla, mislm da so tud Dior
- ful rada bi mela civec teh lakcov za nohte od maybelline - colorama, k so mi res hudih barv, pa lepo se mi svetjo - parfum: al bo Diorjev al pa Naomi - tuki morm še premislt, če se mi splača spet dat ceu premoženje za diorja, pa pol da še za kofe nam mela
*slamca* napisal/-a:- maskaro, k bi mi resnično ornk poudarla trepalnce
Za moje pojme ni mascare cez YSL mascare. Tista gejsa mascara od Maxfactorja se lahko cim prej skrije za ta prvi grm, ki ga najde, ce ji pride nasproti YSLjevka