Najljubši položaji

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali doživljate orgazme med spolnimi odnosi?

Vedno
260
37%
50:50
213
30%
Enkrat na mesec
42
6%
Ga še nisem
184
26%

Skupaj glasov: 699

Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

blonde napisal/-a:oralno,pa doggy
:)

Oralno je polozaj? :lol:
Nemezis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nemezis »

Doggy..
Za "jst zgoraj" je premalo kondicije+ nekaj me boli če sm jst gore. Kot, da gre notr pod preveč čudnim kotom.. Pa tudi če se trudiva pa sm mokra in vse, mi ne paše lih.
Gost

Nemezis napisal/-a:Doggy..
Za "jst zgoraj" je premalo kondicije+ nekaj me boli če sm jst gore. Kot, da gre notr pod preveč čudnim kotom.. Pa tudi če se trudiva pa sm mokra in vse, mi ne paše lih.

Mogoce se das prevec nazaj... tako marsikateri punci ne pase. Poskusita bolj na easy, nekako tako, da si ti cisto blizu njegovemu obrazu... pod tem kotom je lazje :wink:
ma_nekdo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ma_nekdo »

meni je tudi najboljše če sm zgoraj,ker pol delam po mojem ritmu :D
in tudi meni ne paše,če se dam ful nazaj,bolj naprej proti njegovem obrazu pa FUUUL!
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

MsN napisal/-a:
Nemezis napisal/-a:Doggy..

Mogoce se das prevec nazaj... tako marsikateri punci ne pase. Poskusita bolj na easy, nekako tako, da si ti cisto blizu njegovemu obrazu... pod tem kotom je lazje :wink:

Mam isti problem, pol k se nagnem bolj prot njemu je pa super :D
Za dežjem vedno posije sonce!!
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

em meni je sicer zelo všeč žlička... mojemu pa mislim da ne najbolj, ker pač takrat njegov ne pride v celoto not, pa ma morda strah da nebi jaz mislila da ma premaliga :lol: .. no mogoče pa je tudi kakšen drugi vzrok :) ... sicer pa so mi vsi položaji všeč ... razen nebi blo slabo včaih poskusit še drugi prostor za seksanje, ampak nekako je postelja še najbolj prijetna in mehka :razz:
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

ammm.po pasje...al kako se že reče :D
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

srčica* napisal/-a:em meni je sicer zelo všeč žlička... mojemu pa mislim da ne najbolj, ker pač takrat njegov ne pride v celoto not, pa ma morda strah da nebi jaz mislila da ma premaliga :lol: .. no mogoče pa je tudi kakšen drugi vzrok :) ... sicer pa so mi vsi položaji všeč ... razen nebi blo slabo včaih poskusit še drugi prostor za seksanje, ampak nekako je postelja še najbolj prijetna in mehka :razz:

meni je tudi žlička všeč ja. sploh takrat, ko sem bolj romantično razpoložena, ker se mi zdi, da sva v tem položaju najbližje skupaj. za bolj divje scene je doggy style kul. če jaz prevzamem pobudo, kar splezam nanj, čeprav imam iste probleme kot ve in ne morem prav dolgo vztrajat,... v bistvu se nekako ne bi mogla odločit za en sam položaj. mi je pa glupo neprestano menjavanje. midva nikoli ne zamenjava več kot treh položajev med seksom. pač enkrat enega, enkrat drugega, ne pa, da se samo prestavljaš in okrog vrtiš :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

žlička? a je to k je ženska na tipu tko da obadva nekak sedita pa sta z obrazom drug prot drugmu?

ja men tut najbl sede če sm jz zgori al pa doggy :oops: :cool:

k ena prav da če se nagne bol nazaj da jo neki boli pa to...men je pa tkrt še posebi bl hud filing :D
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ne, žlička je to, ko oba ležita na boku, ponavadi moški za punco in jo objema čez hrbet/ramena, kolena imata malo pokrčena, skratka oblikujeta svoj položaj čisto eden po drugem, hehe...
To je fajn, če je tip malo večji od punce, če sta približno enake velikosti pa meni ni tako kul. :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

ahaa že vem kako mislš..od strani pač..ja ta je tut hud položaj (saj men pa tipu) :cool:
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

jullia napisal/-a:
srčica* napisal/-a:em meni je sicer zelo všeč žlička... mojemu pa mislim da ne najbolj, ker pač takrat njegov ne pride v celoto not, pa ma morda strah da nebi jaz mislila da ma premaliga :lol: .. no mogoče pa je tudi kakšen drugi vzrok :) ... sicer pa so mi vsi položaji všeč ... razen nebi blo slabo včaih poskusit še drugi prostor za seksanje, ampak nekako je postelja še najbolj prijetna in mehka :razz:

meni je tudi žlička všeč ja. sploh takrat, ko sem bolj romantično razpoložena, ker se mi zdi, da sva v tem položaju najbližje skupaj. za bolj divje scene je doggy style kul. če jaz prevzamem pobudo, kar splezam nanj, čeprav imam iste probleme kot ve in ne morem prav dolgo vztrajat,... v bistvu se nekako ne bi mogla odločit za en sam položaj. mi je pa glupo neprestano menjavanje. midva nikoli ne zamenjava več kot treh položajev med seksom. pač enkrat enega, enkrat drugega, ne pa, da se samo prestavljaš in okrog vrtiš :)

ja, če želiš biti zgoraj moreš imet ful kondicije... žal sem se v zadnjem času malo zapustla na tem področju in dobim kar sapo zraven :D :oops: ... bo treba malo več športat, smao kaj ko je vune tak mrzlo da me grozi it tekat :( ... s telovadbo v hiši pa ne dosežeš ravno rezultatov, za fitnes ali kaj podobnega pa niti nimam časa :?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Gost

Mogoce zna katera bolj 'strokovno' razlozit, zakaj nekatera dekleta- tudi mene, 'boli' ob dolocenih polozajih.. npr. ce sem zgoraj in se dam zelo nazaj ali pa v pasjem. Ne gre za tipicno bolecino, bolj je en tak neprijeten obcutek, ko da njegov penis nekam zadeva, topa 'bolecina'... Kaj bi bilo to? :?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

MsN napisal/-a:Mogoce zna katera bolj 'strokovno' razlozit, zakaj nekatera dekleta- tudi mene, 'boli' ob dolocenih polozajih.. npr. ce sem zgoraj in se dam zelo nazaj ali pa v pasjem. Ne gre za tipicno bolecino, bolj je en tak neprijeten obcutek, ko da njegov penis nekam zadeva, topa 'bolecina'... Kaj bi bilo to? :?

a maš mogoče v mislih tako 'bolečino' k se ti zdi kot da se neki zateguje pa zravn vleče ind a ne gre gladko notr? če to, pol je vrjetn zarat vlažnosti in pol se tko neki čudn drgne pa pod čudnim kotom..jz vem edin za to bolečino ker z drugim nimam problemov :cool:
Gost

chiqqa napisal/-a:
MsN napisal/-a:Mogoce zna katera bolj 'strokovno' razlozit, zakaj nekatera dekleta- tudi mene, 'boli' ob dolocenih polozajih.. npr. ce sem zgoraj in se dam zelo nazaj ali pa v pasjem. Ne gre za tipicno bolecino, bolj je en tak neprijeten obcutek, ko da njegov penis nekam zadeva, topa 'bolecina'... Kaj bi bilo to? :?

a maš mogoče v mislih tako 'bolečino' k se ti zdi kot da se neki zateguje pa zravn vleče ind a ne gre gladko notr? če to, pol je vrjetn zarat vlažnosti in pol se tko neki čudn drgne pa pod čudnim kotom..jz vem edin za to bolečino ker z drugim nimam problemov :cool:

a-a, poznam to, ce ni dovolj vlazno, tista 'bolecina', ki jo imam tukaj v mislih je drugacna... Kot, da bi bilo 'noter' premalo prostora, nekaj v tem smislu :?
Odgovori