Štipendije so tudi že nakazane (Zoisove- sm pa 2. letnik faxa). In to samo ena, ker smo jo oktobra za september normalno dobili-vsaj jaz.
Drugače bi pa samo še to dodala(pa ni mišljeno v nesramnem smislu, da me ne bi kdo narobe razumel): štipendije pomenijo nekaterim glavni vir prihodkov. Če zamujajo na začetku leta, se zna vse malo zaplest, ker kakšno položnico je treba vseeno plačat, knjige je treba tudi z nečim kupit... Je pa res, da bi vsaj mene osebno vse to že lahko izučilo in bi si "prihranila" del štipendije za ta mesec, ko ne veš, če štipendija pride ali ne. Kaj ko sem taka zapravljivka.
ka pa odlocbo si tudi ze dobila?jaz nisem se nic dobila..ne odlocbe pa ne stipendije sem si pa na sreco nekaj denarja prihranila od prejsnjih stipendij
moj_zlobni_jaz napisal/-a:ka pa odlocbo si tudi ze dobila?jaz nisem se nic dobila..ne odlocbe pa ne stipendije sem si pa na sreco nekaj denarja prihranila od prejsnjih stipendij
Jaz isto.
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
hm....jaz sem bla lani brucka pa sem dobila oblocbo 17. novembra...edino se zdaj ne spomnim kdaj tocno so mi jo nakazali.....letos pa se nisem nic dobila weird weird...