LyLa napisal/-a:marateja napisal/-a:Potem se mi je zgodilo še nekaj (teh zgodb pri meni ni in ni konca).Bila je jesenska deževna noč. S prijateljico sva ravno odhajale domov. Hodile sva po ulici (ni bla ravno razsvetljena), ko sva od daleč zagledali drobno postavo v belem. Ni se nama zdela nč posebnega no, razen tega da je bla oblečena v belo v takem vremenu. Ampak sva jo vseen opazovale (babji firbec pa to). Na začetku se je zdel kot da samo stoji (čeprav nog nisva vidle), pol se nama je zdel da se premika. Potem pa sva se samo spogledali (trajalo je samo trenutek) in ko sva pogledali nazaj je bela postava izginila. Nč nama ni blo jasn.
jst mam podobno izkusnjo z kolegico cez eno temno pot je bla na vsakem ovinku na konc postava svetlo oblecena in samo zgornji del trupa. tok je blo spuki, da sva laufale k zmesane ( pa je bla skoz za nama ene 50m) tok strah me u lajfu ni blo.. sva ble dve in sva obe isto vidle..
in podobne storije iz bosanskega hotela kjer je pomrlo ogromno ljudi..
Bed .. mene bi blo toook strah! ...drgač so pa moji bivši sošolci razlagal, pa ena frendica, da (v Bosni) če hodš po koruznem polju ponoč (pa pomojm ni nujn da sam tm), pa se ti prkaže ena bela deklca (na to so me asociirale vajine izjave o v belo oblečenih postavah) , pa da morš pol laufat domov pa zapret vsa okna, pa vrata zaklent, pa tko... Uglaunm k so mi to razlagal me je ratal prou strah, sam sm se pa napou režala zravn ...
Pa kao, da obstaja neka reka (isto v Bosni), v kero ne smeš pogledat, ko hodš čez most, ker če pogledaš se ti nej bi prkazal neki obrazi in nej bi te obrazi pol cel lajf spremlal ..neki tazga ... (okj v te stvari dost dvomm!-pač domišlija- sam kaj p če je vse res)
Drgač pa jz ne vem v kaj verjamm, v vse dvomm, pa v bistvu mi je dost stvari zanimivih in verjamm, da neki je na tem! :) ...
V boga niti ne verjamm preveč, ker mi neki v svetm pismu škripa ... -sta mela Adam pa Eva 3 al 4 sine, pa nobene hčerke ,.. pol pa piše da so se ti sinovi poročali naprej (s kom že??) ...
Verjamm, da majo določeni ljudje neke posebne lastnosti. Možno je da se ljudje reinkarniramo - sam ne poznam nobene osebe k bi vedla kaj je bla prej ---> zanimiv mi je uno o Grčiji pa sužnji - čist posible! :) ...
Verjamm u marsovčke, oz.izven zemeljska bitja --zihr more kej obstajat! ;) pa to pomojm majo že kake dokaze, sam ni nč v javnosti - a sm že omenla da bi rada bla astronavtka?;) -
Verjamm v Dedka Mraza! ;))))))
+ še v dost drugih stvari!;)