Ewchk napisal/-a:Za vse k vm je Gašper ušeč: na FDV hod... tko da čeb ga kera rada vidla nej okol fdvja hod. K dons sm mela en kolokvij in nč jasn ko vidm v vrsti pred mano njega... Kr neki. No pa še Klemna sm dons vidla na faksu k sta mu še 2 izpita iz novinarstva ostala... Tko da če hočte koga vidt ga boste na FDVju
Je pa v 2. letniku mednarodnih... Morm pa priznat da je luškan
.....po dolgih treh letih je prišel v drugi letnik.....
Ewchk napisal/-a:Za vse k vm je Gašper ušeč: na FDV hod... tko da čeb ga kera rada vidla nej okol fdvja hod. K dons sm mela en kolokvij in nč jasn ko vidm v vrsti pred mano njega... Kr neki. No pa še Klemna sm dons vidla na faksu k sta mu še 2 izpita iz novinarstva ostala... Tko da če hočte koga vidt ga boste na FDVju
A to je ful pomembno Mislim, da je point govora o Gašperju to da je luštkan
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
a ni šele 20 let star, tko da ne more bit že 3 leta na faxu?
Je pa re, da se tut Špelca čudn oblač, še posebi u soboto, k je mela eno pisano široko tuniko pa kr neki
*purple bitch* napisal/-a:jah, tko k se Olsen sisters dobr oblačta sej majo vsake oči svojga malarja...ampak e morš rečt pa da se je tamara grdo oblačla, ker ženska se je pa res kul oblačla...in nevem kaj neb9i šlo z njihovo postavo skupej
Recimo, da si je oblačla same oprijete cunjice, za katere pa je bla definitivno predebela .... a je dost razumljivo al še ne