Vse o MSN / Problemi z msn
- **SiMoN@**
- Kofetarica
Ok, sej mugoče je odgovor na moj uprašanje že u prejšnm postu, sam se ne zastopm lih tko dobr na tele računalniške izraze, pa raj uprašam: Js mam inštaliran msn messenger 7.5 oz. neko mau novejšo verzijo, pa bi mela zdej ta windows messenger 8.1 pa me zanima, če morm prej odstrant starga (uninstall) pa šele pol inštalirat nouga al kko???
- **SiMoN@**
- Kofetarica
Zdej mam tega 8.1 beta inštaliranga...pa me mot, kr stiki nimajo slikc ampak sam une ikonce od messengerja-tko da majo usi isto
pa nvem kje se to kej poprau, šla sm že gledat pod options pa odklukala neki u zvezi s tem pa ni pomagal.
Pa še neki: za pisavo sm si nastaula roza barvo in tko mi tut pokaže u unm okvirčku, kamor pišm, sam pol k pa moj besediu entram, mi vrže pa vn črno barvo pa drugo vrsto pisave...isto vrsto pa barvo pisave mi tut za druge pokaže...a se da to kej popraut?

Pa še neki: za pisavo sm si nastaula roza barvo in tko mi tut pokaže u unm okvirčku, kamor pišm, sam pol k pa moj besediu entram, mi vrže pa vn črno barvo pa drugo vrsto pisave...isto vrsto pa barvo pisave mi tut za druge pokaže...a se da to kej popraut?
em, to za stike maš v glavnem oknu z stiki zgorej desno dve zeleni puščici in klikneš nanju, da se ti odpre meni in klikneš pokaži podrobnosti...
glede pisave pa se mi zdi, da če maš plus, da morš v nastavitvah pogovor v meniju plus-a naštimat, da ti ne kaže pisave drugih tko, k maš ti naštimano ampak tko, k majo uni.. pač njihovo pisavo.. ker maš možnost, da ti kaže njihova sporočila z isto pisavo in barvo, k jo maš ti...
če pa nimaš plusa, pa pojma nimam
glede pisave pa se mi zdi, da če maš plus, da morš v nastavitvah pogovor v meniju plus-a naštimat, da ti ne kaže pisave drugih tko, k maš ti naštimano ampak tko, k majo uni.. pač njihovo pisavo.. ker maš možnost, da ti kaže njihova sporočila z isto pisavo in barvo, k jo maš ti...
če pa nimaš plusa, pa pojma nimam

Jst mam pa eno vprašanje
... učeri se mi je sred četanja po msnju in sred vseh ostalih stvari laptopk kr ugasnu oz. ekran je ratu čist modr in se mi je kr vse skupi resetiral ...
Pol k sm ga pa pržgala nazaj je vse normalno delal, samo msn ne. Vsakič, ko sm se hotla vpisat mi je napisal neki v tem smislu, da se mora msn žal zapreti, ker je prišlo do napake in potem tista scena pošlji/ne pošlji poročila o napaki ... Uglavenm sm misnla, de je blo to samo tiste treuntek, da majo oni kkšne težave, ampak pol mi pa tut dans zjutri msn ni delu. In sm ga zbrisala iz pcja, naložila še enkrat na novo in spet ista pesm ... ne morem in ne morem se vpisat.
Pa sm si zdej probala tri različne verzije že naložit gor in mi noben ne dela ...
A mogoče kdo ve al pa se mu vsaj približno sanja kaj bi lahko blo narobe??

Pol k sm ga pa pržgala nazaj je vse normalno delal, samo msn ne. Vsakič, ko sm se hotla vpisat mi je napisal neki v tem smislu, da se mora msn žal zapreti, ker je prišlo do napake in potem tista scena pošlji/ne pošlji poročila o napaki ... Uglavenm sm misnla, de je blo to samo tiste treuntek, da majo oni kkšne težave, ampak pol mi pa tut dans zjutri msn ni delu. In sm ga zbrisala iz pcja, naložila še enkrat na novo in spet ista pesm ... ne morem in ne morem se vpisat.
Pa sm si zdej probala tri različne verzije že naložit gor in mi noben ne dela ...

A mogoče kdo ve al pa se mu vsaj približno sanja kaj bi lahko blo narobe??

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
A še koga danes zeza MSN?
Če hočem s kom komunicirat, mu napišem sporočilo, ampak tega sporočila nikoli ne dobi, enako pa je tudi kontra.
Napiše samo, da sporočilo ni dostavljeno prejemniku
Pa glih zdaj, ko sva bila z srčekom sred vroče debate
(upam, da se ni MSN zarad tega vžgal
)
Če hočem s kom komunicirat, mu napišem sporočilo, ampak tega sporočila nikoli ne dobi, enako pa je tudi kontra.
Napiše samo, da sporočilo ni dostavljeno prejemniku
Pa glih zdaj, ko sva bila z srčekom sred vroče debate

Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
- Kofetarica