O.C. California
Evo jst sm pogledala prvi del 4. sezone...in morm rečt, da mi nekak sploh ni več tok všeč
Sej res, da mi je šla Marissa včasih mal na živce...sam brez nje je pa tak čudn vzdušje
Pa Ryan je tut tak čudn ratu, da Summer sploh ne omenjam...ona je pa čist kontra kot pa v prejšnjih sezonah
Bomo vidl kako se bo naprej razpletl

Sej res, da mi je šla Marissa včasih mal na živce...sam brez nje je pa tak čudn vzdušje

Pa Ryan je tut tak čudn ratu, da Summer sploh ne omenjam...ona je pa čist kontra kot pa v prejšnjih sezonah

Bomo vidl kako se bo naprej razpletl

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Just save, save me
Come on
-
- Komunikatorka
Meni je bil ta prvi del tudi "drugacen", ni pa zdaj nekaj slabo. Normalno je, da ne bo vec isto, ce en igralec manjka... zato pa bodo zgodbo razvijali v drugo smer. Ne vem, jaz sem jih pogresala in sem prav vesela, da so spet zaceli.
Aja, pa pesmi so nenormalno dobre... again. Npr. Placebo na zacetku... res me zanima, kdo jim zbira pesmi
Aja, pa pesmi so nenormalno dobre... again. Npr. Placebo na zacetku... res me zanima, kdo jim zbira pesmi

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
Aaaaaaa men ga pa fakin eMule še zmer dol vleče!!! Že 3 dni
!!! Sej sm rekla, da ne bom več gledala iz trme, sam moram vidt vsaj kako je zdej.
Pesmi so tud men vedno čist hude. Tok pašejo notr. Super, res.

||MuCkAa napisal/-a:Aja, pa pesmi so nenormalno dobre... again. Npr. Placebo na zacetku... res me zanima, kdo jim zbira pesmi
Pesmi so tud men vedno čist hude. Tok pašejo notr. Super, res.

... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
Men je tut vedno bolj zabavna 7. sezona
Čeprov na začetku sem bla mal skeptična...sam morm rečt, da mi je kr všeč...
Pa tut ideja, da bi Taylor pa Ryan parček postala mi je zanimiva...na začetku si jih nikakor nism skupi predstavljala (sploh k sem mela v mislih skos Taylor iz prejšnih sezon
), zdej se mi pa zdi,da bi prov skup pasala 

Pa tut ideja, da bi Taylor pa Ryan parček postala mi je zanimiva...na začetku si jih nikakor nism skupi predstavljala (sploh k sem mela v mislih skos Taylor iz prejšnih sezon

Somebody save me
Just save, save me
Come on
Just save, save me
Come on
inchy84 napisal/-a:Men je tut vedno bolj zabavna 7. sezona :D
Pa tut ideja, da bi Taylor pa Ryan parček postala mi je zanimiva...na začetku si jih nikakor nism skupi predstavljala (sploh k sem mela v mislih skos Taylor iz prejšnih sezon), zdej se mi pa zdi,da bi prov skup pasala
Vrjetno si misnla na 4. sezono

Če nisi del rešitve, si del problema.