^^temu pa jst čist nič ne verjamem. In mislim, da dejstvo, da je Reese bolj zaželena od Ryana tudi ni bil razlog za ločitev, in verjamem, da če se jima to zdi pomembno, bosta že sama povedala, zakaj se bosta ločila
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
*tenisačica* napisal/-a:^^temu pa jst čist nič ne verjamem. In mislim, da dejstvo, da je Reese bolj zaželena od Ryana tudi ni bil razlog za ločitev, in verjamem, da če se jima to zdi pomembno, bosta že sama povedala, zakaj se bosta ločila
*tenisačica* napisal/-a:^^temu pa jst čist nič ne verjamem. In mislim, da dejstvo, da je Reese bolj zaželena od Ryana tudi ni bil razlog za ločitev, in verjamem, da če se jima to zdi pomembno, bosta že sama povedala, zakaj se bosta ločila
*tenisačica* napisal/-a:^^onadva sta mi bila pa res popoln par
Men tut...eden najlepših parov v Holywoodu. Škoda.
Men sta tud oba tak všeč pa res lep parček. Ona mi je najljubša igralka pa tud drugač kot oseba mi je fajn. Pa on je srček. sam res škoda, ful mi je žal za njiju.
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas