Ewchk napisal/-a:Je pa Klemen učer v klepetalnci reku da zrežirane so oddaje (ker pač ne pokaže vsega ampak da lepo vn pride) pa sam kej ko oni čist tretga delajo in se morjo med sabo začet pogovarjat o nečem četrtem zarad kamermanov in usega tega.
Sej to je že znano. Ista zgodba kot pri prvem Baru. Pa ko so v tisti "šok" sobi morjo odgovarjat s celimi stavki, da oni vzamejo ven tisto kar jim ustreza
Ja sej s celimi stavki morjo skos odgovorarjat ko jih kamera prov tko snema za kšne izjave pa to.. K se spomnm lan k je Ažbe ene parkrat v sobotni oddaji reku aja sej res s celim stavkom da je Bastjana mal jebu
*ClaUdYka* napisal/-a:no lastovica.. te pa bolše da se jaz pred tabo ne pokažem
Jah, ona ma velik nos, jaz pa male joske. Kaj je zdaj boljse? Vsak ma nekaj. Ampak pri njej mi pac celo sliko ta nos zasede. Nisem pa nic slabega misla.
Ma tale Gorazd Slak. Ne bi zgubljala besed. Sem mu napisala mail, pa si se odgovorit ne upa.
Ogrožanje varnosti
145. člen
(1) Kdor ogrozi varnost kakšne osebe z resno grožnjo, da bo napadel njeno življenje ali telo, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do enega leta.
(2) Pregon se začne na predlog.
Ma tale Gorazd Slak. Ne bi zgubljala besed. Sem mu napisala mail, pa si se odgovorit ne upa.
Ogrožanje varnosti
145. člen
(1) Kdor ogrozi varnost kakšne osebe z resno grožnjo, da bo napadel njeno življenje ali telo, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do enega leta. (2) Pregon se začne na predlog.
Zigata bom pa kazensko ovadla.
Go Lastovica, go Lastovica!! Js sm s tabo Resno mislim